Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Környezetvédelmi vetélkedő hetedik alkalommal

Utolsó módosítás: 2018. január 24.

21 diák versenyzett a VII. Környezetvédelmi Vetélkedőn

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre az Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet és az Öko Klub környezetvédelmi vetélkedője az egyetem nyílt napján 2018. január 22-én. Összesen hét csapat mérte össze a tudását elméletben és gyakorlatban egyaránt. A résztvevő diákok a gyöngyösi, mátrafüredi és jászárokszállási középiskolákból érkeztek. A hagyományos rendezvény célja volt rávilágítani a környezetvédelmi problémákra, valamint hangsúlyozni a környezettudatosság jelentőségét.

A verseny győztese az FM ASZK Mátra Szakképző Iskolája, Mátrafüred "Erdész" csapata lett, csapattagok: Hadházy Máté (17), Szenes Marcell (17), Tóth Máté Botond (17).

Második helyen végzett a Vak Bottyán János Katolikus Szakgimnázium Gyöngyös, "Green peas" csapata, csapattagok: Soplinszki Szilvia (17), Lantos Ágnes (17), Skultéti Jázmin (17).

Harmadik helyezést ért el a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium, Jászárokszállás, "Öko-Sokk" csapata, csapattagok: Fehér Viktória (16), Juhász Lili (16) Szikra Nikoletta (16).

Köszönjük a részvételt!
Gratulálunk a győzeteseknek!A győztes "Erdész" csapat

 "Green peas" csapat

 "Öko-Sokk"  csapat


< Vissza