Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Pótfelvételi

Utolsó módosítás: 2018. augusztus 01.

Felsőoktatási szakképzési-, alapképzési- (BSc) és mesterképzési (MSc) szakra lehet pótfelvételizni

Idén a pótfelvételi eljárásban július 27-től augusztus 6-án éjfélig jelentkezhetnek azok, akik szeretnének csatlakozni a 2018 szeptemberében induló képzések valamelyikéhez, ám február 15-ig nem adtak be jelentkezést az általános felvételi eljárásban, vagy a július 25-ei ponthatárhirdetésen kiderült, hogy egyik megjelölt helyre sem nyertek felvételt.

A jelentkezés módja ugyanaz, mint az általános felvételi eljárásban: a www.felvi.hu oldalon az E-felvételi menüpontban lehet regisztrálni és választani az intézményekben meghirdetett képzések közül egyetlen, önköltséges formában induló szakot. A jelentkezőknek minden dokumentumot ismételten fel kell tölteniük, ez alól kivételt jelent, ha valaki 2006 után érettségizett, hiszen az Oktatási Hivatalnak központi adatbázisa van a kiadott érettségikről, s ugyanez vonatkozik a nyelvvizsga bizonyítványokra is.

A felsőoktatási pótfelvételi eljárásról >> bővebben <<

Az Eszterházy Károly Egyetem Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar pótfelvételi eljárásában meghirdetett szakok szakok:


Felsőoktatási szakképzés:
- mezőgazdasági - nappali, leverlező (Gyöngyös)
- szőlész-borász - nappali (Gyöngyös); levelező (Gyöngyös, Sárospatak)

Alapképzés:
- mezőgazdasági mérnöki (BSc) - nappali, levelező (Gyöngyös)
- szőlészu-borász mérnöki (BSc) - nappali, levelező (Eger); levelező (Sárospatak)
- vadgazda mérnöki (BSc) - levelező (Gyöngyös)
- vidékfejlesztési agrármérnöki (BSc) - nappali, levelező (Gyöngyös)

Mesterképzés:
- vidékfejlesztési agrármérnöki (MSc)

 

 

A pótfelvételi ponthatárait augusztus 24-én hirdetik ki. Fontos tudni, hogy a különféle vizsgákra az egyetem nem küld ki – a rövid határidők miatt – behívóleveleket, ezért mindenképpen érdemes tájékozódni az egyetem már említett honlapjáról. A felvételi döntésről e-mailben értesítik a nevezőket, ezért a jelentkező figyelje a felvételi rendszerben megadott e-mail címének postafiókját is.


< Vissza