Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Találkozzunk az oktatási kiállításon!

Utolsó módosítás: 2017. január 16.

Az Eszterházy Károly Egyetem ebben az évben is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amit 2017. január 19-21. között rendeznek Budapesten.

A kiállítás a Hungexpo "G" Csarnokában lesz, melyet az Albertisai út 10. szám alatt találnak meg. A háromnapos rendezvényre a belépés ingyenes. Az érdeklődők számára a kapuk 10.00-17.00 óra között állnak nyitva.

Az Egyetemet az AF18-as standon találják meg, ahol a Hallgatói Önkormányzat álta összeállított fiatal csapat, valamint az oktatás- és felvételi területén nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek várják a leendő diákokat. Itt minden információt megtudnak a képzési helyekkel, a szakokkal és a felvételi eljárással kapcsolatban, valamint tájékoztatást adnak az intézményben elérhető hallgatói szolgáltatásokról és juttatásokról is.

Az Eszterházy Károly Egyetem 4 campusán a képzés 5 karon, 36 alapszakon és 13 mesterszakon - a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az agrártudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén - nappali, részidős, valamint távoktatásos formában folyik. Az osztatlan tanárképzésben több mint 75 szakpáron érhetőek el szakjaink, két doktori iskolát is működtetünk. Számos felsőoktatási szakképzést és szakirányú továbbképzést szervezünk a négy egyetemvárosban.


< Vissza