Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Gyöngyösi Károly Róbert Campus HÖK

Utolsó módosítás: 2017. november 20.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzati képviselete tagja minden az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló és a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson tanuló hallgató, függetlenül, hogy milyen munkarendben végzi tanulmányait. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzati képviselete a Campuson belül elsősorban a hallgatói érdekképviselet intézményesült szervezete. Célunk egy olyan hallgatói szervezet működtetése és fenntartása, mely a hallgatók érdekeit maximálisan szem előtt tartva tevékenykedik. Ennek egyik fontos sarokköve, hogy a Campuson tanuló hallgatói ügyeket tárgyaló bizottságaiban részt veszünk, így például a Szenátusban, a Szenátus mellett működő bizottságokban, a Kari Tanácsokban, a Kari Tanács melletti működő bizottságokban egyaránt.

Érdekvédelmi szervezet révén igyekszünk minden felmerülő kérdésben maximális segítséget nyújtani hallgatótársaink számára, teljes diszkréció mellett. Amennyiben felmerül bármilyen problémád, keress minket bizalommal, és tudásunk legjavát latba vetve fogunk küzdeni a Téged megillető jogok érvényesítéséért.
Ezen felül természetesen fontos az Egyetemi élet, és a jó hangulat biztosítása a hallgatótársaink számára, számotokra, hiszen ezen időszak életük egyik legszebb része, amihez mi kötelességünknek érzünk hozzátenni. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében számos rendezvénnyel szolgálunk, melyek kikapcsolódást nyújthatnak azon időszakokra, amikor szeretnél az iskolapadon kívül is eltölteni egy kis időt.

Kérdés esetén keress minket bizalommal a Gyöngyösi Károly Róbert Campus C épületének 107-es irodájában, vagy gy.hok@uni-eszterhazy.hu e-mail címen vagy a 37/518-351-es telefonszámon.
Bővebb információ érdekében látogass el Facebook oldalunkra, vagy kövess minket Instagrammon

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának tagjai:

 

   

Breznyik Benjamin
elnök
breznyik.benjamin@uni-eszterhazy.hu

 

Fischer Ádám
általános elnökhelyettes
fischer.adam@hok.uni-eszterhazy.hu

 

Tóth Rebeka
titkár
toth.rebeka@uni-eszterhazy.hu

         
   

Trenka Marcell
rendezvényekért, kultúráért és
öntevékeny körökért felelős
képviselő
trenka.marcus@gmail.com

 

Mészáros Daniella
sportért felelős képviselő
dancsicsy.97@gmail.com

 

Hollósi László
diákotthoni-diákjóléti
és tanulmányi ügyekért felelős képviselő
hollosi.laszlo@uni-eszterhazy.hu

   

Lénárt Dóra
külügyi képviselő
doralenart17@gmail.com

 

Kovács Klaudia
sajtó és kommunikációért felelős képviselő
kovacsklaudia97@gmail.com

 

Okos Dóra
ellenörző Bizottsági tag
okosdora7@gmail.com


< Vissza