Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

VMI-tanárok a XIV. KAFF-on!

Utolsó módosítás: 2019. június 11.

A június 19-től 23-ig zajló, kétévente megrendezett nemzetközi kecskeméti animációs filmfesztiválon kollégáink több vonatkozásban is érintettek:

M Tóth Éva, a Mozgóképművészeti és Kommunikációs Tanszék vezetője a nemzetközi televíziós előzsűri munkatársa volt Aneta Ozorek és Ulrich Gábor társaságában.
https://kaff.hu/kecskemeti/cikk/11-europai-animacios-jatekfilm-es-tv-film-fesztival-zsurije
https://kaff.hu/nemzetkozi/cikk/m-toth-eva

M Tóth Éva Tranzit című animációsfilmjét a fesztivál versenyprogramjában vetítik.
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2465

Traub Viktória, a Mozgóképművészeti és Kommunikációs Tanszék mestertanára, több nemzetközi fesztiválon díjazott, s a tavalyi Kritikusok díját is elnyert filmje, a Sellők és Rinocéroszok ugyancsak a versenyprogramban szerepel.
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2197

Bacskai Brigitta mestertanár (MKT) volt a vágója mindkét alkotásnak, valamint Kondor Attila: Belső könyvtár című versenyfilmjének.
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2400

Sáry Bánk zeneszerző, egyetemi docens (MKT) Richly Zsolt Luther életét feldolgozó sorozatának zenei arculatán dolgozott.
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2110

Bárdos Csaba óraadó kollégánk, együttműködő partnerünk, az Ionart Stúdió rendezőjeként jegyzi a Cipelő cicák című versenyfilmet.
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2428

A tavalyi év csaknem Oscar-jelölésig jutó magyar egész estés animációs filmjének, A Ruben Brandt, a gyűjtő-nek (rendezte: Milorad Krstc) volt egyik főmunkatársa Sipos Levente, a Média és Design Tanszék adjunktusa. A film kiemelkedő nemzetközi sikeréhez a tanszék több animáció szakirányos hallgatója is hozzájárult munkájával. (Lsd. korábban:
http://vmi.uni-eger.hu/hirek/index.php?mid=0gdXienbEQINGcBJPBkDhE&tax=dUDWKiBE1JjpvB)
https://kaff.hu/content/show_datasheet_by_entry_id/2059

A KAFF-on idén az animációs képzésben részt vevő hallgatónk közül is többen részt vesznek az Egyetem és a Fesztivál támogatásával. Bízva az értékes szakmai tapasztalatszerzésben, kapcsolatépítési lehetőségekben az „egri csapatnak" sok sikert, hasznos fesztiválozást kívánunk!
https://kaff.hu/news/show


< Vissza