Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Házi TDK konferencia a Comenius Karon

Utolsó módosítás: 2015. július 13.

Az Eszterházy Károly Főiskola Comenius Karán megrendezésre került a helyi Tudományos Diákköri Konferencia TDK pályázati program keretében 2015. május 14-én 14.00 órától. (A nyertes program címe: TDK-műhely továbbfejlesztése a Comenius Karon - NTP-TDK-14, projektvezető Dr. Bednarik László).

A konferencián összesen 17 hallgató számolt be eddigi és ez után tervezett kutatómunkájáról. A Comenius Karon 2015. április 8-10 között megrendezett XXXII. OTDK Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekcióján részt vett hallgatók egy része szerepelt új kutatási témával a házi konferencián és rendkívül nagy érdeklődés mutatkozott a konferencián való részvételre az elsős hallgatók körében is. A sikeres országos konferencia sok élménnyel és tapasztalattal gazdagította hallgatóinkat, akik nagy kedvvel kezdtek hozzá a kutatómunkához – tanulmányaik mellett. Lelkesedésükben osztoztak témavezető oktatók is, akik nagy örömmel hallgatták meg a hallgatók 10 perces előadásait eddigi munkájukról, a zsűri és a közönség jó tanácsokkal látták el a hallgatókat a kutatómunka folytatásához, és büszkén nézték, ahogy magukban hordozzák a hallgatók, mint „fénylő kis csillagok" az ígéretes fejlődést. Az előadások után minden hallgató elismerő oklevelet kapott a sikeres szereplésért.

Az EKF CK kari TDK elnöke, Dr. Bednarik László az alábbiakban látja a tudományos rendezvény fontosságát: „A kari TDK bizottság legfőbb célul tűzte ki a Comenius Kar hallgatóinak tudományos kutatási tevékenységének nagyfokú támogatását, a tudományos kutatómunkában részt vevő hallgatók számának növelését, a tanegységekben szereplő képzési programnál magasabb szintű, tudományos tevékenységek ösztönzését."
Annak reményében kerül megrendezésre minden évben a TDK konferencia, hogy a felnövekvő nemzedékre magabiztosan rábízhassuk gyermekeink oktatását és nevelését.
További sikerekben gazdag munkát kívánunk és gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő oktatóiknak.

Meghívó és szakmai napok

kari TDK bizottság


< Vissza