Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

IGAZGATÓI MUNKAKÖZÖSSÉG LÁTOGATÁSA A COMENIUS CAMPUSON

Utolsó módosítás: 2016. október 28.

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Igazgatói Munkaközössége 34 fővel október 27-én meglátogatta a Sárospataki Comenius Campust. Az intézmény mintegy 10 tagintézményéből (pl. Polgár, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Biharkeresztes) érkeztek elsősorban intézményvezetők.

 A munkaközösség egy korábbi évben a Líceumba látogatott el Egerben és ezt a sorozatot kívánták folytatni most Sárospatakon – mondta el Pelyhéné Bartha Irén, a Centrum főigazgatója, valamint Juhász Valéria szakképzési referens.
A szakmai program keretében vendégeink a díszteremben vetített képes előadás segítségével ismerkedtek meg a pataki képző történetével és a képzési kínálattal. Majd a főépület néhány speciális termét (csecsemő- és kisgyermeknevelő demonstrációs terem, műterem, természettudományi laboratórium) tekintették meg.
A helyszíni tájékozódásnak része volt az újonnan átadott Hotel Furmint, ahol Kovács Katalin étteremvezető tájékoztatta a vendégeket és mutatta be a hotel szolgáltatásait. A program zárásaként Stumpfné Oláh Etelka könyvtári referens vázolta fel a nagy múltú Comenius Könyvtár értékeit.
A vendégek Sárospatak nevezetességeivel ismerkedtek a nap további részében.

Hír: Dr. Sándor Zsuzsa
Fotó: Juhász János


< Vissza