Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Alumni tájékoztató

Utolsó módosítás: 2020. december 08.

Tisztelt Végzett Hallgatónk!

Az Eszterházy Károly Egyetem fontosnak tartja, hogy egykori hallgatóinak az intézményhez való kötődése ne szakadjon meg a diploma kézhezvételével. Szeretnénk figyelmébe ajánlani Eszterházy Alumni Facebook-csoportunkat, és tisztelettel kérjük Önt, hogy amennyiben még nem tette, csatlakozzon közösségünkhöz, valamint kövesse figyelemmel uni-eszterhazy honlapunk Alumni menüpontjának legfrissebb híreit.

Oldalainkkal célunk az, hogy Önt folyamatosan tájékoztassuk az alma mater híreiről, valamint rendezvényeiről, melyekre szeretettel invitáljuk végzett hallgatóinkat is.

Amennyiben Ön általános vagy középiskolában tanít, kérjük, tekintse meg uni-eszterhazy.hu honlapunk Jelentkezők menüpontjában található Fedezd fel az egyetemet! almenüt, s az itt látható prezentációt mutassa be diákjainak is, ezzel is népszerűsítve körükben intézményünk oktatási kínálatát. Sajnos a járványhelyzet miatt intézményünknek nincs lehetősége arra, hogy a prezentációt személyesen mutassa be az iskolákban, ezért kiemelten nagy támogatás lenne, ha a diákok az Ön segítségével megismerhetnék az Eszterházy Károly Egyetemet.

Tanárként nem ez az egyetlen lehetőség az Ön számára, hogy egykori felsőoktatási intézményét népszerűsítse diákjai körében, szeretettel várjuk osztályaikat intézményünk mindhárom campusán: Egerben, Jászberényben és Sárospatakon is. Keressen minket bizalommal, amennyiben a kirándulással kapcsolatos kérdése van! Fedezze fel diákjaival együtt az Eszterházy Károly Egyetem épületeinek épített, történelmi szépségeit, látogassanak el városaink látványosságaihoz!

Szeretettel várjuk Önt alumni közösségünkbe, ahol folyamatosan értesülhet további, kifejezetten Önöknek szóló kampányainkról, lehetőségeinkről!


Kövessék figyelemmel az Eszterházy Károly Egyetem online nyílt napját is december 15-én, mely az alábbi oldalról lesz elérhető!


 Tekintse meg és kérjük tájékoztassa diákjait az Eszterházy Károly Egyetemen induló szakokról:

 


Kövessék figyelemmel az Eszterházy Károly Egyetem online nyílt napját is december 15-én, mely az alábbi oldalról lesz elérhető!


 


< Vissza