Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

1% felajánlása a Lyceum Pro Scientiis Alapítványnak

Utolsó módosítás: 2020. május 26.

Az Eszterházy Károly Egyetem Lyceum Pro Scientiis Alapítványának célja, hogy az Észak-magyarországi régióban, Heves megyében és Egerben az intézmény szerteágazó tevékenységéhez kapcsolódóan támogassa a kulturális és tudományos tevékenységet, a tudományos ismeretek bővítését, a nemzeti és az egyetemes kultúra közvetítését, felkarolja az oktatás–kutatás-gazdaság kapcsolatának fejlesztését.

A célok elérése érdekében tudományos kutatásra, oktatásfejlesztésre, a képzések korszerűsítésére és különböző hallgatói ösztöndíjakra – kiemelt figyelemmel a tehetséges, de hátrányos helyzetű egyetemi hallgatóinkra – pályázati lehetőséget biztosítunk, mellyel jelentős mértékű támogatást, segítséget tudtunk és remélhetően a jövőben is tudunk nyújtani oktatóink, kutatóink, hallgatóink számára.

Az alapítványi céljaink megvalósításához Ön személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával járulhat hozzá, mely elhatározással jelentős mértékben támogatni, segíteni tudja az alapítvány működését.

A felajánlásról a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által meghatározott módon, nyilatkozat kitöltésével rendelkezhet.

Ezúton is kérjük, támogassa az Eszterházy Károly Egyetem alapítványát személyi jövedelemadójának 1%-ának felajánlásával.


A Lyceum Pro Scientiis Alapítvány adószáma: 19133012–1–10


 


< Vissza