Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

242. tanévnyitó az EKF-en

Utolsó módosítás: 2015. augusztus 26.

Dr. Nyitrai Zsolt miniszteri biztos, országgyűlési képviselő is részt vesz az Eszterházy Károly Főiskola 242. Tanévnyitó Nyilvános Ünnepi Szenátusülésén.

Fotó: Szántó György

A 2015. szeptember 9-én 9.00 órától kezdődő 242. Tanévnyitó Nyilvános Ünnepi Szenátusülés helyszínéül - az időjárás függvényében - a Líceum Díszudvara szolgál.

Az eseményre elfogadta a Főiskola meghívását dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő is, aki dr. Liptai Kálmán rektor ünnepi gondolatait követően mond beszédet az előzetes programterv szerint.

A tanévnyitó folytatásában díjakat adnak majd át a kimagasló tanulmányi-, tudományos- és sporteredményeket elért hallgatókat elismerve. Természetesen Eger Megyei Jogú Város kulcsának jelképes átadására is sor kerül, amit egy-egy elsőéves hallgató vehet majd át saját karának képviseletében.

Fotó: Szántó György

Az eseményen a Gyakorlóiskola diákjai és a Jazz Faces Zenekar is közreműködnek.
Azok számára, akik személyesen nem tudnak részt venni az ünnepségen, de szeretnék látni a 242. Tanévnyitó Nyilvános Ünnepi Szenátusülést, a Líceum Televízió online stream szolgáltatással készül, mely az alábbi linken érhető majd el: http://uni-eger.hu/hu/foiskola/foiskola/livetv


< Vissza