Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

A tudás univerzuma I.

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 02.

A 2019 szeptemberében induló képzésekre december második felétől február 15-ig lehet jelentkezni. Válaszd te is az Eszterházy Károly Egyetemet!

Az előző évekhez hasonlóan a felvi.hu oldalon lesz lehetősége jelentkezni azoknak, akik szeptembertől szeretnének felsőoktatásban továbbtanulni. Az E-felvételi menüpontban, csakis elektronikus úton lehetséges a jelentkezés, mely összesen hat helyre adható le: az első három képzés ingyenes, a továbbiakért egyenként kétezer forintot szükséges fizetni – tudatta érdeklődésünkre Kalóné Szűcs Erzsébet, az egyetem Oktatási Igazgatóságának vezetője.

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson (Eger, Gyöngyös, Jászberény és Sárospatak), öt karral működik. Az Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar gyöngyösi székhelyű, míg a további karok: a Bölcsészettudományi és Művészeti Kar, a Gazdaság és Társadalomtudományi Kar, a Pedagógiai Kar, valamint a Természettudományi Kar székhelyei Egerben találhatóak, de valamennyi kar több campuson is hirdet képzéseket.

A jelentkezők felsőoktatási szakképzések, alapképzések, osztatlan képzések és mesterképzések közül választhatnak. Az Eszterházy Károly Egyetemnek összesen 36 alapszakja van, tíz képzési területen hirdet képzéseket. Húsz tanári szak közül választhatnak az érdeklődők mintegy nyolcvan párosításban. Tizennégy mesterképzés, és egy további osztatlan képzés: a grafikusművész szak, amit ajánl az intézmény a továbbtanulni szándékozóknak, valamint kilenc felsőoktatási szakképzés közül választhatnak a jelentkezők.
A szakokról bővebben ezen az oldalunkon lehet tájékozódni: https://felvi.uni-eszterhazy.hu/.

A jelentkezők önköltséges vagy állami ösztöndíjas képzési formák közül is választhatnak. Ha valaki ugyanazt a szakot, ugyanabban az intézményben mindkét finanszírozási formában megjelöli, abban az esetben a két jelentkezés egynek minősül.

Légy te is eszterházys, ha szívesen lennél tagja egy családias közösségnek, ahol biztosan megtalálod számításod! Az egyetem segítségedre lesz az ingyenes nyelvtanulásban, s ha szeretnél, akár külföldön is tanulhatsz! Megannyi ösztöndíjlehetőség – számos kizárólag az Eszterházy Károly Egyetem – segítheti, hogy tanulmányaidra koncentrálhass, és ne kelljen munkát vállalnod azért, hogy önfenntartó lehess. A sportlehetőségek, a kultúra, a fejlett könyvtári és informatikai háttér, a hallgatói közösségek mind azt szolgálják majd, hogy a maximumot hozhasd ki magadból és felejthetetlenek legyenek egyetemi éveid!
Tekintsd meg rövid videós összeállításunkat arról, milyen gyönyörű helyeken tanulhatsz majd!Kövesd hivatalos Facebook-oldalunkat, hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk a felvételiről!

A felvételivel kapcsolatos további információk: https://felvi.uni-eszterhazy.hu/.< Vissza