Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Arany minősítéssel tért haza a BlackShape

Utolsó módosítás: 2019. április 10.

Az Eszterházy Károly Egyetem hip-hop csapata, a BlackShape újabb versenyen vett részt április 7-én.

A Revolution Dance Cup kupasorozatának tavaszi versenyén indultak el, ahol kiemelkedő eredményt értek el. A több mint 200 produkció közül Kiemelt arany minősítésben részesülhettek ők is, és egy nagyon szépen csillogó aranyéremmel gazdagodtak a rengeteg élmény és tapasztalat mellett.

Már az előző félévben is próbára tették tudásukat a téli kupafurdulón, ahol egy régebbi koreográfiával indultak, de az is szintén kiemelt arany minősítést szerzett. A lányoknak nagyon jót tett ez a verseny, hiszen a versenyrutin megszerzése nagyon fontos, főleg az elkövetkezendő versenyek előtt. Hegedűs Gerda csapatkapitány elárulta, a tavaszi félévben a MEFOB-on és a Cheerstar versenyen is indulnak hip-hop kategóriában, melyekről remélik, hogy ugyanilyen szép eredménnyel térhetnek majd haza, ezzel is népszerűsítve a hip-hop kultúrát és az egyetemet.

A csapatkapitány véleménye szerint a 12 főből álló csapat mindegyik tagja kihozta magából a maximumot, összeszedett, pontos és dinamikus volt a koreográfia – eredményük is erről tanúskodik.

– Összességében egy nagyon jó verseny volt minden szempontból. A lányok teljesen megérdemelték az eredményt, amit megszereztek. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen csapatom van, mint a BlackShape! Köszönöm nekik az egész évben kitartó lelkesedést, odafigyelést és fegyelmet – hangsúlyozta Gerda.


< Vissza