Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Az első demonstrátorok 2017-ben

Utolsó módosítás: 2017. február 09.

A demonstrátori kinevezések ünnepélyes átadására február 9-én került sor a Líceum Kápolnájában. A hallgatókat és az Egyetem vezetését Dr. Ollé János megbízott rektorhelyettes köszöntötte.

A kutatási asszisztensi okleveleket Dr. Ollé János, az oktatási asszisztensi kinevezéseket Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona megbízott rektorhelyettes nyújtotta át.

Az oktatási asszisztens demonstrátorok tényleges oktatási tevékenységet végeznek, taníthatnak az oktatókkal együtt, valamint kurzusokat is tervezhetnek, a demonstrációs helyzetekben segítséget nyújthatnak. A kutatási asszisztensek kutatási tevékenységet végeznek, fontos, hogy aktív kutatócsoportok munkájába kapcsolódhatnak be.

A demonstrátori rendszer az egyetem mind a négy campusára érvényes, lehet demonstrátorként jelentkezni bármely szervezeti egységbe, ahol oktatási- vagy kutatási tevékenység működik. Idén is nagyon sok pályázat érkezett, kiváló munkák születtek.

A pályázatot elnyerők hét vagy hat hónapra kaptak kinevezést, több alkalommal is lesz lehetőség, különböző konferenciákon és rendezvényeken, hogy számot adjanak tudásukról. Az egyetem vezetőségét nagy büszkeséggel tölti el, hogy ilyen tehetséges és kiváló teljesítményt nyújtó hallgatók vannak, ezzel az ösztöndíjrendszerrel támogatást szeretnének nyújtani az oktatási- és kutatási tevékenységbe való bekapcsolódáshoz.

A kinevezés 2017 február 1-től 2017. augusztus 31-ig, hét hónapra szól.

Azok is pályázhattak, akik már sikeresen jelentkeztek 2016-ban, és a kinevezésük február 28-ig érvényes. Ebben az esetben a határozott idő 6 hónap, 2017. március 1-jei kezdettel.

OKTATÁSI ASSZISZTENS DEMONSTRÁTOROK:

- Biam Raphael Seth
- Bicsák Boglárka
- Budavári Kitti
- Farkas Anett
- Joó Lilla
- Korley Bertha Priscilla Tsotsoo
- Nagy Zsófia
- Tóth Mercédesz

KUTATÁSI ASSZISZTENS DEMONSTRÁTOROK:

- Bata Miléna
- Dávid Dorottya Éva
- Erdélyi Balázs
- Gubacsi Franciska
- Tóth Boglárka
- Víg Zsófia

EGYSZERI TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT KUTATÁSI DEMONSTRÁTOROK:

- Csákó Kitti
- Kriegel Zsófia
- Németh Mercédesz
- Orbán Ágnes
- Vajdics Tamás

Fotó: Kakuk Dániel


< Vissza