Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Cheerstars: sikeresek voltak az eszterházys csapatok

Utolsó módosítás: 2019. május 23.

A Cheerstars Magyar Bajnokság & Nemzetközi Nyílt Bajnokságot, Magyarország legnagyobb Cheerleading eseményét 2019. május 18-án rendezték. A bajnokságon több mint 450 sportoló indult 140 versenyszámmal, melyet hét bíró pontozott.

Egyetemünket 23 hallgató képviselte 3 különböző versenyszámban: Senior Hip-Hop Team, Senior Freestyle Pom Team Small és Large kategóriában.

Senior Hip-Hop Team kategóriában Hegedűs Gerda vezetésével az EKE Blackshape csapata ismét felperzselte a táncteret, hiszen most is fantasztikusan teljesítettek, melynek köszönhetően a dobogó felső fokára állhattak.

Az EKE Cheerleaders csapata Senior Freestyle Pom Team small és large kategóriában is indult. Small kategóriában először nevezett a csapat versenyen: 8 fővel állt a színpadra. Sajnos a lengyel ellenfelet nem sikerült legyőzni, de legjobb magyar csapatként elnyerték a Magyar Bajnoki címet és a versenyt ezüstéremmel zárták.

Large kategóriában betegségek miatt csak 14 fővel tudott színpadra állni a csapat. A kategóriában a Debreceni Egyetem és az ELTE csapatával szemben a dobogó második fokára állva 2. helyezést hozhattunk haza. Ezúttal is Bálint Lilla, a csapat koreográfusa készített fel minket a megmérettetésre.

Köszönjük a színvonalas szervezést a DreamTeam Cheerleadersnek és a Magyar Cheer Szövetségnek! Az eredményeknek örülünk és összességében nagyon szép évet zártunk! Gerdával büszkék vagyunk a csapatainkra és ígérjük, jövőre is igyekezni fogunk, hogy minél több szép eredménnyel öregbítsük egyetemünket!

Szép volt Eszterházy!

A versenyről készült fotók itt megtekinthetők!


Írta: Zaja Barbara

Fotó: Balogh Tibor


< Vissza