Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Együtt alkothattak ünnepi hangulatban

Utolsó módosítás: 2018. december 13.

Idén már kilencedik alkalommal szervezte meg Karácsonyi készülődés nevű programját a Sporttudományi Intézet, amit ezúttal a Lélekmelegítő napok rendezvényeként tartottak a Líceumban.

A Lélekmelegítő napok zárórendezvényére sokan voltak kíváncsiak: hallgatók, oktatók, munkatársak családtagjaikkal együtt kézműveskedhettek a Díszteremben. Herpainé Dr. Lakó Judit szervező elárulta: céljuk évről évre ugyanaz: hogy kicsit megálljanak a résztvevők az adventi forgatagban, és akár saját készítésű ajándékaikkal lepjék meg szeretteiket.

Az asztaloknál mézeskalácsot díszíthettek, amit a hallgatók sütöttek, gyertyát is önthettek, képeslapokat, karácsonyfadíszeket is gyárthattak.

Herpainé Dr. Lakó Judittól azt is megtudhattuk, hogy a rendezvény tematikáját – egy tantárgy keretein belül – a rekreációszervező szakos hallgatók már szeptemberben elkezdték összeállítani. Idén különlegesség volt, hogy nemcsak a nappalis, hanem a levelezős hallgatók is részt vettek a szervezésben és a program megvalósításában.

Az Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Központjának ellátottjai is részt vettek a rendezvényen, szebbnél szebb kézműves termékeiket meg is vásárolhatták a résztvevők, s velük együtt alkothattak az asztaloknál.
A szervezők forralt borral is kedveskedtek a vendégeknek, s igazi karácsonyi hangulat költözött a Líceum Dísztermébe és első emeleti aulájába is.

Fotó: Kakuk Dániel


< Vissza