Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Együttműködés a Heves Megyei Diáksport Egyesülettel

Utolsó módosítás: 2014. december 02.

Együttműködés a Heves Megyei Diáksport Egyesülettel A kiváló diákolimpiai eredményeket elért tanulók tiszteletére díjátadó ünnepséget rendezett a Heves Megyei Önkormányzat, a Heves Megyei Pedagógiai Intézet, valamint a Heves Megyei Diák-, és Szabadidősport Egyesület.

A Megyeházán megrendezett ünnepségen azok az általános és középiskolások kaptak elismerő oklevelet, akik az országos diákolimpián dobogós helyezést értek el. Emellett díjazták a Magyar Diáksport Szövetség ranglistáján előkelő helyet elfoglaló heves megyei iskolákat, valamint kiosztották a „Heves Megye Diáksportjáért" díjakat, a pedagógusok között.
Az elismerések kiosztása mellett fontos esemény volt az együttműködés aláírása az EKF és a Heves Megyei Diáksport Egyesület között. A megállapodást az egyesület elnöke, Bíró Csaba és a főiskola oktatási és tanulmányi ügyekért felelős rektorhelyettese, Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona kötötték meg. Az együttműködés során a két intézmény kölcsönös segítséget nyújt egymásnak a jövőben, hiszen mindkét intézmény fontosnak tartja a diáksport támogatását.


< Vissza