Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

EKE OFI tankönyvbemutató

Utolsó módosítás: 2017. április 26.

Még lehet jelentkezni az 2017. április 25-i rendezvényre, mely az Eszterházy Károly Egyetem Dísztermében lesz.

A részvétel előzetes, online regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tehetnek meg: http://ofi.hu/jelentkezesi-lap

A részletes program az alábbi linken érhető el: http://felmeres.ofi.hu/v2/upload/program_eger_0425.pdf 

A rendezvény célja, hogy az érdeklődő intézményvezetők, tankönyvfelelősök és pedagógusok első kézből, a szerkesztők előadásaiból ismerkedhessenek meg a következő tanévre kínált könyvújdonságainkkal, ezzel segítséget nyújtva számukra a tankönyvrendelési időszakban.

2017. április 1-jétől elindult a tankönyvrendelés. Idén 1358 OFI-s kiadvány van jegyzéken, ez a szám hasonló a tavalyihoz. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által kínált tankönyvi portfólió lefedi a teljes magyar iskolarendszert, minden iskolatípust és évfolyamot, ugyanakkor garantálja a széleskörű választás lehetőségét. A korábbi Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó és a korábbi Apáczai Kiadó tankönyvei továbbra is rendelhetők, ezek a Nemzeti alaptantervhez és kerettantervhez igazodva kerültek átdolgozásra. Az állami szerepvállalásnak köszönhetően az OFI kiadványai a piacon a legolcsóbbak.

A korábbi ütemtervnek megfelelően lezárult a kísérletitankönyv-fejlesztés második szakasza, melynek eredményeként újabb 32 újgenerációs tankönyv nyerte el végső változatát a 2., 6., 10. évfolyamokon. Az OFI célja a legjobb minőségű tankönyvek fejlesztése és biztosítása, melynek érdekében a kísérleti tankönyvek fejlesztésébe gyakorló pedagógusokat vontak be. Ilyen jellegű közös tankönyvfejlesztésre korábban még nem volt példa. A 4., 8. és 12. évfolyamon továbbra is választhatók kísérleti tankönyvek.

A beszámoló a rendezvénysorozat indulásáról, valamint a tervezett program és részletek az alábbi linken érhető el: http://ofi.hu/hir/telthazzal-kezdodott-az-eke-ofi-tankonyvbemutato-rendezvenysorozata 


< Vissza