Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Elérhető az Eszterházy Károly Egyetem webáruháza

Utolsó módosítás: 2017. június 20.

Egy már régóta tartó fejlesztési folyamat eredményeként a nagyközönség előtt is bemutatta az EKE Líceum Kiadója azt az online felületet, ahol az érdeklődők az intézmény gondozásában megjelenő köteteket vásárolhatják meg.

Az Egyetem webáruháza korszerű online környezetben, egyszerűen kezelhető felületen biztosítja a felhasználóknak az internetes vásárlás nyújtotta kényelmet. Az egyelőre különböző témájú és tartalmú könyveket, kiadványokat a webshop.uni-eger.hu oldalon érhetik el az érdeklődők.

Az Eszterházy Károly Egyetem webáruháza igyekszik a lehető legkényelmesebb vásárlási feltételeket megteremteni, ezért január 31-ig regisztráció nélkül is biztosítja termékeinek elérését, továbbá a jelölt dátumig minden letöltés ingyenes az oldalon. A nyitási akció keretében a Líceum Kiadó válogatott köteteit PDF és/vagy eBook formátumban érhetik el a felhasználók.
A webáruház termékkínálata az intézmény arculatához igazodó, emblémázott ajándéktárgyakkal, irodaszerekkel és egyedi tervezésű ruházati termékekkel is bővül majd.
A webáruház elérhetősége: https://webshop.uni-eszterhazy.hu/ 


< Vissza