Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Elhunyt Kovács Józsefné Bóta Rozika

Utolsó módosítás: 2019. július 30.

A gyászoló család és az Eszterházy Károly Egyetem mély fájdalommal és megrendüléssel tudatja mindazokkal, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy Kovács Józsefné Bóta Rozika életének 66. évében, 2019. július 23-án örökre eltávozott közülünk.

Kovács Józsefné Bóta Rozika a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, különböző költségvetési és önkormányzati intézményeknél tett szert szakmai és gazdasági vezetői tapasztalatokra.

Az Eszterházy Károly Főiskolán 1988-tól dolgozott, egészen 2014-es nyugdíjazásáig. Az intézményünkben eltöltött 26 évben bizonyította rátermettségét, gazdasági igazgató-helyettesként, majd gazdasági igazgatóként szolgálta a szakmai és infrastruktúra fejlesztési tervek megvalósítását, hatékonyan, nagy munkabírással vett részt pályázatok előkészítésében és elszámolásában, menedzselésében.

Szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen volt, kollégái bizalommal számíthattak segítő közreműködésére, munkájában mindenkor az intézmény rövid- és hosszútávú érdekeit tartotta szem előtt, példamutató szorgalommal.

Búcsúztatása 2019. július 31-én, szerdán 16 órától lesz az Ostorosi Római Katolikus Temetőben.

Emlékét kegyelettel és szeretettel megőrizzük.

 


< Vissza