Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Elismerés az oktatási innovációért

Utolsó módosítás: 2017. július 03.

Az egyetem Médiainformatika Intézetének tevékenységét oktatási innovációs díjjal ismerte el az ELTE Neveléstudományi Intézete, a Halász Gábor vezetésével zajló kutatás eredményeként.

. Az innovációs kutatás során 5000 közoktatási és felsőoktatási intézményben végzett felmérésének eredménye, hogy a legjobbak közé bekerülő négy egyetemi tanszék közül kettő az Eszterházy Károly Egyetem egysége a Humáninformatika Tanszék és a Szociálpedagógiai Tanszék, akik innovációs mutatója a legmagasabbak közé tartozik a vizsgált több, mint 500 felsőoktatási egységek közül.

A díjátadó ünnepségen a tanszékvezetők ismertették az innovációs tevékenységeiket, Lengyelné dr.Molnár Tünde az elearninges tananyagfejlesztés során elért eredményeket, valamint a köznevelésben elinduló digitális átállás folyamatában végzett szerepet emelte ki az intézet tevékenységei közül. Az előadásról készült rapotőri összefoglalóban, Dr. Keczer Gabriella a Szegedi Egyetem professzora kiemelte, hogy az általunk bemutatásra kerülő innovációs tevékenység alapja a vezető meghatározó szerepe, a tudatosság, és a egység innováció iránti igénye.

Az elismerő oklevelet Brassói Sándor, köznevelési elnökhelyettes és Halász Gábor adta át a tanszékvezetőknek a 2017. június 27-én megrendezésre kerülő konferencián.

Hír: https://uni-eszterhazy.hu/hu/gtk/gtk/hirek-1032/c/az-oktatasi-innovacio-elismereset-kapta-a-szocped 


< Vissza