Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Eszterházy Krónika

Utolsó módosítás: 2017. július 05.

A Líceum TV nyáron is jelentkezik összefoglalóval, az Eszterházy Körkép című magazinműsort erre az időszakra az Eszterházy Krónika váltja fel.

A műsorban az alábbi témákkal várják a nézőket:
- Diplomaosztó - Sárospatakon és Jászberényben már átvették okleveleiket a végzős hallgatók. A Sárospataki Comenius Campuson alapképzésben 62-en, felsőoktatási szakképzésben 18-an, szakvizsgával záruló szakirányú továbbképzéseken 45-en fejezték be tanulmányaikat. A Jászberényi Campuson összesen 208-an végeztek.
- Médiaműhely - a Nemzeti Média- és Hírközlési Igazgatóság Egerben nyitotta meg kilencedik médiaműhelyét, az Eszterházy Károly Egyetem C épületében. a díjnyertes aktívházban.
- Múzeumok Éjszakája – a Varázstorony, a Tittel Pál Könyvtár és a Főegyházmegyei Könyvtár is különleges programokkal készült az idei rendezvényre, melynek témája az értékőrzés, értékvédelem volt.
- Nyári táborozás – idén nyolc különböző tábort kínál a gyerekeknek az Egyetem.
- Márai – az Experidance produkciójával nyílt meg a Márai-központ nyári programsorozata, ahol többek között színházi előadások, koncertek várják a látogatókat. A sajtótájékoztatón elhangzott: indul a kertmozi is, szeptember 1-ig lehet nézni a filmeket.
- Bolondballagás – a végső búcsú előtt vidám hangulatban, jelmezekbe öltözve is elballagtak a Gyakorlóiskola végzősei. „Mosolyogva sírunk, sírva nevetünk" – árulta el Nagyné Fóris Katalin igazgatóhelyettes.


< Vissza