Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Eszterházy Krónika

Utolsó módosítás: 2020. május 04.

Távoktatás tanácsadói és hallgatói szemmel, munka az Eszterházy Károly Egyetem Szőlőbirtokán és Tipózóna /4/ kiállítás: ezek a legfrissebb Eszterházy Krónika témái.

– A távolmaradás lelki háttere

Továbbra is működik a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda az egyetemen, sőt, talán most még nagyobb szüksége van a hallgatóknak az iránymutatásra. Kerek-Bócsi B. Ivett irodavezetővel beszélgettek a megváltozott körülmények melletti munkáról.


– Folyik a munka az Eszterházy Károly Egyetem Szőlőbirtokán

Az egészségügyi előírásokat betartva, töretlenül folyik a munka az Eszterházy Károly Egyetem Szőlőbirtokán. Míg más szektorokban működő vállalatok leállhatnak, a természet ritmusa továbbra is a megszokott kerékvágásban halad, így bőven akad munka a szőlőben is. Hegyi Ádám birtokigazgatóval az aktuális teendőkről beszélgettek.


– Későbbi időpontban szervezik meg a Tipózóna /4/ kiállítást

Elhalasztják, és a korlátozások feloldását követően új időpontban szervezik meg a Tipózóna /4/ kiállítást, hiszen a veszélyhelyzet miatt az egri Templom Galéria ideiglenesen bezárt. A téma ezúttal a Fikció, e köré szerveződnek idén a beérkező alkotások.


– Sportos szakok a távoktatásban

Bár minden szakon nagy kihívást jelentett a távoktatásra való átállás, a sportos szakok hallgatóira ez hatványozottan igaz. Annak jártak utána, hogyan zajlanak a mozgásos órák.


Műsorvezető: Fischer- Puzsár Zsófia


< Vissza