Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Half Time az ARKT-ban

Utolsó módosítás: 2019. május 16.

Az egyetem Vizuális Művészeti Intézetének elsőéves, mesterképzésben résztvevő tervezőgrafika szakos hallgatóinak nyílt kiállítása az ARKT-ban.

– Izgalmas, érdekes projektek születtek – fogalmazott a bemutatóval és értékeléssel egybekötött kiállítás megnyitón Süli-Zakar Szabolcs, a Média- és Design Tanszék vezetője.

Az értékelés első lépéseként az oktatók felvezették, milyen projekteket kellett az idei évben megvalósítania a tervezőgrafika mesterszakos hallgatóknak.

Betűtípus, pólógrafika, esettanulmány, illusztráció, napilap- és borcímketervezés, csomagolás terv, webdesign és animáció mind a feladatok között szerepelt, de egy „giccs-termet" is berendeztek az ARKT épületében.

Szemmelroth Balázs, Szigeti G Csongor, Faa Balázs és Süli-Zakar Szabolcs ismertette a feladatokat, ezt követően átadták a szót a hallgatóknak, akik kiállított alkotásaik mellett bemutathatták munkáikat, felvezethették, mi inspirálta őket, vagy épp elárulhatták, melyik feladat állt a legközelebb szívükhöz.

Tervezőgrafika MA I. hallgatók:

Balla Georgina / Bodnár Áron / Bodnár Dorottya / Csiby-Gindele Botond / Dalmadi Sándor / Döme Melinda / Katona Barbara / Katona Ádám / Kasza Veronika Blanka / Majorosi Zsófia / Nagy Zsófia / Sztojka Melissza / Técsi Boglárka

Írta: Berán-Juhász Henrietta

Fotó: Kakuk Dániel


< Vissza