- Egyetem
- |
- Szervezet
- |
- Kutatás
- |
- Tudomány
- |
- Nemzetközi
- |
- Kultúra
- |
- Jelentkezők
- |
- Hallgatók
- |
- Alumni
- |
- Közlemények
- |
- Folyamatleírások
- |
- Dok
Hallgatónkkal készített interjút a Borsmenta
Utolsó módosítás: 2021. január 12.
Magyar Dániel másodéves szőlész-borász mérnök szakos hallgató beszélt a Borsmenta szaklapnak arról, milyen az élet az egyetemen, és milyen lehetőségeket kapnak az itt tanulók.
– A város egy olyan borvidék szívében fekszik, ahol rendkívül sok a lehetőség egy szőlész-borász szakos egyetemista számára. Különös kegyelmi állapot, hogy karnyújtásnyira vannak a szőlőtőkék, a nagyszerű borászatok, és hogy kék és fehér szőlő egyaránt kiváló minőségben terem. Itt mindent meg lehet tanulni, ha egy hallgató nyitott és érdeklődő. Ráadásul a duális képzési rendszer arra is lehetőséget ad, hogy az elméleti ismeretekkel párhuzamosan a gyakorlati tudást is megszerezzen – fogalmazott a szaklap kérdésére Magyar Dániel.
Hallgatónk beszél arról is, hogyan, miért került gyakorlatra az egerszalóki St. Andrea Pincészethez, s hogy miért választotta az Eszterházyt. Igazán érdekes interjú, érdemes elolvasni!
Induló szakjaink részletes leírásáért keresd fel alábbi oldalunkat. Ha a duális képzési forma iránt érdeklődsz, olvasd el tájékoztató cikkünket, és ismerd meg a képzési formában résztvevő hallgatóink véleményét is!
Felvi 2021 menüpontunkban újabb felvételi tartalmakat találsz!