Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

HÖOK közgyűlés a gyöngyösi campuson

Utolsó módosítás: 2018. március 01.

Első alkalommal tartotta meg Közgyűlését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán. Több mint 150 hallgató érkezett az ország valamennyi egyeteméről, valamint a határon túli magyar intézményekből.

A közgyűlést az EHÖK és a GYKRC HÖK közösen szervezte. A szakmai programok mellett kulturális és szórakoztató programokkal is készültek a Gyöngyösi Károly Róbert Campusra érkező vendégek számára, ahol mindenki megismerhette Gyöngyös nevezetességeit és értékeit.

A Közgyűlést Dr. Liptai Kálmán, az egyetem rektora, és Dr. Bujdosó Zoltán campusokért felelős rektorhelyettes, a Gyöngyösi Károly Róbert Campus főigazgatója nyitotta meg.

Az első napirendi pontban Szili Katalin, miniszterelnöki megbízott tartott beszámolót a Minority SafePack kampányról. A tájékoztatót követően Dr. Borhy László, az ELTE rektora köszöntötte a jelenlévőket, valamint tájékoztatót tartott a HÖOK és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája együttműködéséről.

Napirendi pontok:

1. Minority SafePack kampány tájékoztatója
2. Tájékoztató a HÖOK és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) együttműködéséről
3. Elnökségi tagok beszámolója
4. Felügyelő bizottság tájékoztatója
5. Jövőkép Program előrehaladása
6. HÖOK Alapszabály módosítása
7. Beszámoló a HÖOK 2017-es költségvetésének végrehajtásáról
8. Előterjesztés a HÖOK 2018-as költségvetéséről
9. Mentorprogram tájékoztató
10. Bölcsész Hallgatók Szövetségének tájékoztatója
11. Tájékoztató a HÖOK Diák programról
12. Egyebek

Az EHÖK és a GYKRC HÖK szervezésének jóvoltából a vendégeknek lehetőségük nyílt fakultatív programokon meglátogatni a gyöngyösi állatkertet, megismerkedhettek a Mátra Múzeummal, valamint részt vehettek egy különleges borkóstolón is, melyen az Eszterházy Károly Egyetem saját szőlőbirtokain termelt borait kóstolhatták meg, Okos Dóra szőlész-borász szakos hallgatónk vezetésével.

További képek hamarosan az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának Facebook-oldalán tekinthetők meg!

Szerző: Unghváry Tamás

Fotó: Bakai Edina

 

< Vissza