Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Vállalkozássegítő Klub – Nem csak egyetemistáknak

Utolsó módosítás: 2017. november 07.

Hét alkalomból álló előadássorozat nyitja meg kapuit Vállalkozássegítő Klub elnevezéssel 2017. október 11-én az Eszterházy Károly Egyetemen. Ennek kapcsán kérdeztük Jordán Dánielt, a Kutatáshasznosítási Iroda munkatársát.

----> Részletek a Vállalkozássegítő Klubról: https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/vallalkoznal-segitunk- <----

„A klub megvalósítására az EFOP 3.6.1 pályázat ad lehetőséget, és az országból több olyan jó példát kerestünk, amiből építkezhetünk. Hosszas körbenézés után végül Debrecen találtuk meg az Igen Debrecen! nevű vállalkozásindító startupot, mely már korábban is csinált ehhez hasonló képzést. Náluk fizetős, Egerben viszont ingyenes lesz a sorozat.

Lényege, hogy az ötlet-foszlánytól juttatják el az egyénileg vagy csapatban jelentkezőt az üzleti- és marketing tervig, arculatig. Kezdeti elképzelésünk egyébként az volt, hogy az egyetemi hallgatók mutassák be az ötleteiket és kapjanak gyakorlati tapasztalatokat. Látva az érdeklődést és az igényt, úgy döntöttünk, hogy a városból bárki jelentkezhet az ingyenes képzéssorozatra, melyen a versenyszférában szereplő gazdasági emberek is tartanak előadást.

A sorozat 2018 áprilisában ötletversennyel zárul, amikor is szakmai zsűri bírálja el a – már addig remélhetőleg – kiforrott ötleteket. A díjazás értékes tárgynyereményekben, illetve a megszerzett tudásban realizálódik.

Fontos, hogy itt nem hagyományos előadásokra kell számítani, hanem interaktív beszélgetések, kérdések-válaszok, kvázi mentorálás útján sajátítják el a tudást a résztvevők."

Időpont: 2017. október 11., szerda 17:00–19:00
Bemutatkozás, Ismerkedés, Csapatalakítás
A szervezők bemutatkoznak és megismerkednek a jelentkezőkkel. Felelős és facilitátor: Katonáné Kovács Judit

Helyszín: Eger, Eszterházy Károly Egyetem, "B" épület 203-as terem (2. emelet)

A belépés ingyenes!

További információ és jelentkezés: khi@uni-eszterhazy.hu 
http://khi.uni-eszterhazy.hu/hu/tti/aktualis/hirek-121/c/vallalkozasindito-klub-indul-egerben- 
http://www.igendebrecen.hu/igeneger/ 
https://www.facebook.com/events/617835278605631 

EFOP-3.6.1-16 - Kutatási kapacitások és szolgáltatások komplex fejlesztése az Eszterházy Károly Egyetemen


< Vissza