Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Március 15-i megemlékezések az Egyetemen

Utolsó módosítás: 2017. március 16.

Egerben, Gyöngyösön és Jászberényben is ünnepi előadással, műsorral készültek a hallgatók a nemzeti ünnep alkalmából.

A Líceum Televízió műsora:

2017. március 14. - "Üzenet a Hazának" ünnepi megemlékezés, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus

Fél 10-kor vette kezdetét a gyöngyösi Ká-Ró Színkör előadása Ádám Patrícia, Gubacsi Franciska, Kovács Klaudia, Szíjjártó Andrea és Sidló Márk szereplésével. A megemlékezés helyszínéül szolgáló "T" előadót megtöltötték a campus hallgatói, oktatói és munkatársai, hogy együtt emlékezzenek meg a Márciusi hősökről.

A zenés-verses műsor a hazaszeretetről, az összetartozásról és az összefogásról szólt. Az előadást a Gyöngyösi Városi Televízió is felvette, amiből március 15-én részletet is bemutatott. Az ünnepi műsort írta, szerkesztette, rendezte, valamint a 48-as kisfilmet és a műsor színpadképét a színkör művészeti vezetője, Czigány Marianna álmodta és valósította meg.

Emlékezzünk együtt március 15-re!

2017. március 14-én 9.40-kor ünnepi megemlékezés helyszíne volt az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus Apponyi terme.

A műsorral a harmadéves tanító szakos hallgatók készültek Kadosa Lászlóné, az Anyanyelvi és Művészeti Nevelési Tanszék oktatójának vezetésével. Előadásukban Petőfi-versek, megzenésített irodalmi alkotások hangoztak el.

Csendes, méltóságteljes ünnepléssel hallgatta a verseket, dalokat a közönség, amely oktatókból, hallgatókból, és az intézmény egyéb területeinek dolgozóiból állt. Az előadás végén hangos tapssal köszöntötték a műsor előadóit.


< Vissza