Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

3. Dienes-nap

Utolsó módosítás: 2017. augusztus 21.

Az Eszterházy Károly Egyetem Matematikai és Informatikai Intézete a Pedagógusképző Központtal és az ÉRPEK-kel közösen 3. Dienes-nap elnevezéssel matematikai módszertani műhelynapot rendez 2017. szeptember 29-én, melynek célja a matematika játékos, élményszerű oktatásának népszerűsítése, Dienes Zoltán szellemi hagyatékának ápolása.

A műhelynapra szeretettel várják mindazokat, akik szívükön viselik a matematikaoktatás minőségét, akik hiszik, hogy a matematikát lehet érdekesen, játékosan megismertetni és megszerettetni a gyerekekkel. Várják azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni az előadásokon és foglalkozásokon, és új ötleteket kapni a matematikatanításhoz.

A rendezvényre regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet:
teglasi.ilona@uni-eszterhazy.hu
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15.
Helyszín: Eger, Leányka utca 4., C épület

 A Dienes-napot A köznevelés módszertani megújítása a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése céljából – Komplex Alapprogram bevezetése a köznevelési intézményekben című projekten belül a Logika alapú Iskolafejlesztő Módszer Alprogram rendezvényeként az Eszterházy Károly Egyetem Matematikai és Informatikai Intézete a Pedagógusképző Központtal és az ÉRPEK-kel közösen szervezi.


< Vissza