Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

MegyEKEnni - tábor diákoknak

Utolsó módosítás: 2019. január 10.

Az Eszterházy Károly Egyetem tehetséggondozó tábort hirdet Egerben középiskolások és 12 év fölötti általános iskolások részére a természettudományok területén MegyEKEnni címmel.

Az öt nap alatt az egyetem oktatói által kaphatnak bepillantást a résztvevők a természettudományok – kémia, fizika, földrajz, biológia – különböző területeibe. Érdekes programokkal várják a résztvevőket: például az Eger-patak élőlényeinek vizsgálatával, interaktív fizika-kémiai kísérletekkel, kőzetvizsgálattal, érdekes előadásokkal, kirándulással és minden délután egy étel elkészítésével, melyen keresztül a résztvevők a gasztronómia mellett betekintést nyernek a tudomány világába is.

A tábor időpontja: 2018. június 25-29.

A tábor napközis jellegű, reggel 8.00 és délután 16.00 között lesznek a programok. Napi egyszeri étkezést biztosítanak a szervezők.

A tábor a diákok számára ingyenes!

További egyeztetés érdekében keressék a tábor vezetőjét, Rázsi Andrást (megyekenni@uni-eszterhazy.hu).
A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudják fogadni!

A rendezvény a 4 Campus Program - A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése az Eszterházy Károly Egyetemen című, EFOP-3.4.4-16-2017-00024 számú projekt keretében valósult meg.


< Vissza