Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Mi is ott leszünk a Pont Ott Partin

Utolsó módosítás: 2017. július 25.

Az Eszterházy Károly Egyetem gyermekmegőrzővel, játszóházzal és pályaorientációval várja leendő hallgatóit Budapesten, a POP-on.

A Pont Ott Parti idén is nagy bulinak ígérkezik. A ponthatárok kihirdetése előtti órákban programokkal, koncertekkel, sportolási lehetőségekkel és kerekasztal-beszélgetéssekkel készülnek a szervezők! Az eseménynek 2017-ben a RIO Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) szórakozóhely ad otthont. A belépés díjtalan!

A játszóház és pályaorientáció mellett az Eszterházy Károly Egyetemre felvettek számára fontos információkkal, a pótfelvételire készülőknek szakleírásokkal, útmutatásokkal szolgálunk.

A ponthatár kihirdetése pontban 20 órakor lesz!

A budapesti helyszínen túl Egerben és Gyöngyösön is találkozhatsz velünk! 


Program:
K&H Nagyszínpad:
15:00 Pont Ott Warm Up Party by DJ Juhász Laci
16:00 Alakreform edzés Rubint Rékával
17:00 Stand up comedy - Bellus István
18:00 ByeAlex és a Slepp
20:00 Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése
21:00 Drop the Cheese

FELVI FÓRUM – szakmai kerekasztal-beszélgetések, előadások

Kerekasztal-beszélgetések:
16:00 A sikeres nyelvtanulás titkai
16:35 Kar és karrier – Karrierépítésről leendő hallgatóknak
17:25 Források a forráshoz – A hallgatók bevételiforrás-lehetőségei

Előadások:
18:05 Diákhitel
18:20 Elindulni a közös úton – A hallgatók családalapítási kedvezményei
18:45 Felvi infók elsőkézből

SPORT A POP-ON
A HÖOK által szervezett eseményeken mindig is fontos szerepet játszik a sport. Nincs ez máshogy a Pont Ott Partin sem, ahol találkozhatunk Rubint Rékával Alakreform edzés keretein belül, de a mászófal, teqball és a csocsó szerelmesei sem csüggedhetnek: mindhárom sportág adott a POP-on!

FELVI INFÓK, ELSŐKÉZBŐL!
A sport és a zenés programok mellett, számos felsőoktatási intézmény és ifjúsági szervezet jelen lesz az eseményen, ahol a látogatók az információgyűjtés mellett, érdekes programokon és kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehetnek. Szó lesz a sikeres nyelvtanulás titkairól, karrierépítésről, a családalapítás támogatásáról, diákhitelről vagy éppen a felvételiről.

HÖOK MENTORPROGRAM
Az idei évben kiemelt kitelepüléssel jelenik meg a Pont Ott Party-n a HÖOK Mentorprogram, ami HÖOK standon lesz megtalálható, ahol a kortárssegítő program mellett a Hallgatók Ügyvédje projekttel is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az aktivitások között olyan dolgokat próbálhatnak ki a látogatók, mint például a Just Dance program vagy a Mentorprogram saját készítésű activity-je.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2090366411190981 


< Vissza