Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Mozgásszínházi tréning

Utolsó módosítás: 2017. február 27.

Három napból álló, intenzív mozgásszínházi tréninget lesz Levko Esztella vezetésével 2017. február 24-26. között Egerben, az IFI PONTBAN. A képzést öntevékeny csoportunk, a Szuszogó Színház szervezi.

A workshop különböző mozgásszínházi metódusok ötvözete. Lényege, hogy a résztvevők testtudatát, valamint színpadi kifejezőeszközeit fejlessze. Levko Esztella eddig Budapesten, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubárorházban, Zalamerenyén, valamint külföldön Szlovákiában, Lengyelországban és Japánban tartott workshopot.

A hétvégi kurzuson résztvevők egy olyan típusú színházi módszerrel ismerkednek meg, amelyben a test egy dinamikus, ösztönös és őszinte eszközként vesz részt. A közös munka során mozdulatokkal, szöveggel valamint zenével egyaránt dolgozunk. Egy olyan nyelvezetet igyekszünk elsajátítani, melyben a mozgás és a gesztusok első számú kifejezőeszközökké válnak.

A gyakorlatok fizikálisan, emocionálisan és mentálisan is kihívás elé állítják a résztvevőt, ugyanis egy olyan intuitív és radikális keresésre stimulálnak, mely eltér mind a klasszikus színházban megszokott szövegalapú színészi játéktól, mind a szövegmondást nélkülöző mozgásos munkáktól.

Várják azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak a mozgásszínház egy olyan formájú megközelítéséhez, melyben a mozgás, a szöveg, az élő zene egy plasztikus egészet formál. A különböző fizikai gyakorlatok mellett ritmus és csapatépítő gyakorlatok, valamint az improvizációs gyakorlatok is fontos részét képezik a munkának. A tréining egy megadott tematikára épül.

RÉSZVÉTELI DÍJ
ELŐVÉTELBEN 7000 Ft., HELYSZÍNEN 8000 Ft.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS:
esztellatrainingeger@gmail.com 


< Vissza