Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Mozgókép, Média, Kommunikáció II.

Utolsó módosítás: 2019. november 22.

Ezzel a címmel szervezett konferenciát a Magyar Tudomány Ünnepén az Eszterházy Károly Egyetem Mozgóképművészeti és Kommunikációs Tanszéke.

Előadott a tanszék oktatói közül: Szíjártó Imre, Záhonyi-Ábel Márk, Mizser Attila, Strickland-Pajtók Ágnes, Madarász Judit és Borbás László.

- Tanszékünkön idén második alkalommal rendeztük meg a Mozgókép, Média, Kommunikáció II. című konferenciát, amit a jövőben minden évben szeretnénk megszervezni a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódva. Fontosnak tartjuk, hogy a kollégák megismerjék egymás aktuális kutatásait, eredményeit, és azt, hogy a hallgatóink képet kapjanak tanáraik oktatáson túl végzett munkájáról - foglalta össze a célokat Madarász Judit mestertanár, a program szakmai felelőse. Megtudhattuk tőle azt is, hogy a konferencia során több kutatási területbe is bepillanthattak, s az előadások kapcsán a különböző területek összefüggései, közös pontjai is megmutatkoztak.

- Az előadások után a hallgatóságnak lehetősége nyílt kérdéseket feltenni az előadóknak, melynek során izgalmas dialógusok alakultak ki. Azt gondolom, sikeres konferenciát tudhatunk magunk mögött. A tavalyi évhez képest emelkedett az előadók, és a hallgatóság száma is. Bízom benne, hogy a jövőben ez a szám még tovább fog emelkedni, és egyre több kolléga csatlakozik hozzánk - hangsúlyozta Madarász Judit.

Fotó: Szántó György 


< Vissza