Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Nemzeti Regattán a gyöngyösi campus oktatói

Utolsó módosítás: 2017. június 12.

Vitorlázás és főzőverseny - a Gyöngyösi Károly Róbert Campus oktatói is indultak a Nemzeti Regattán. A csapat dobogós helyen végzett.

Vízen és parton egyaránt látványos, tartalmas, izgalmas programokkal rendezték meg június 10-én és 11-én Siófokon a Nemzeti Regattát, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját, ahol Gyöngyös város is képviseltette magát, soraiban tudva a Campus főigazgatóját, dr. Bujdosó Zoltánt. Gyöngyös hétfős egységét az egykori vitorlásoktató, Fülöp Erik hajóskapitányként vezette, a csapat tagjai voltak még Dunai György Sándorné, a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület alelnöke, Benkő Béla TDM-menedzser, Rostás Ákos, Gyöngyösi TV ügyvezető igazgatója, Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Kft. ügyvezető igazgatója és Juhász Katalin városüzemeltetési igazgatóhelyettes.

A szombati előfutamban az első helyen végeztek olyan nagy vitorlás hagyományokkal bíró településekkel szemben, mint Balatonfüred vagy Balatonboglár. Vasárnap többek között Alsóörs, Dunaharaszti és Dombóvár csapataival is küzdöttek, ahol ismét dobogós helyen, harmadikként hajóztak be.


A fesztiválon főzőverseny is rendeztek, ahol egyetemünk mesteroktatója, a Turizmus Tanszék tanára, Nagy Zoltán királyi főszakács képviselte a várost. A palócleves a legjellegzetesebb étel különdíját nyerte el és a gyöngyösiek előtt kígyózó sor is azt mutatta, a közönségnek is ízlett a mátrai étel.

Az eredményekhez gratulálunk!


< Vissza