Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia

Utolsó módosítás: 2019. április 05.

Az Eszterházy Károly Egyetem oktatói és a Doktori Iskoláinak hallgatói előadóként és szekcióvezetőkként is sikeresen szerepeltek az IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián 2019. március 21-én, Debrecenben.

Űrkutatás, a jövő társadalma, pénz nélküli világ, mesterséges intelligencia volt a fő téma a IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián, ahol 11 ország 180 résztvevőjének 120 előadása fókuszált az említett témákra.

A rendezvényen három új tudományos folyóirat bejelentése is megtörtént, melyek címei: Lélektan és hadviselés, Mesterséges intelligencia és OxIPO.

A tudományági sokszínűség közötti összekötő kapocsként (a konferenciasorozat előző három alkalmához hasonlóan) az idén is azt kérték a szervezők az előadóktól, hogy legalább egy gondolat erejéig villantsák fel, hogyan kapcsolódik saját előadásuk témája olyan, a Szervezők által megadott átfogó témakörökhöz, mint például a „Humán élet a Földön kívül", a „Jövő társadalma", a „Pénz nélküli világ", a „Mesterséges intelligencia".

A 120 előadás között szép számmal vettek részt az Eszterházy Károly Egyetem...
...Neveléstudományi Doktori Iskolája doktoranduszai: Krakker Anna, Gulyás Klára, Herédi Rebeka, Kispál Dániel, Szűts-Novák Rita, Tudlik Csilla.
...Történelemtudományi Doktori Iskolájának Dobos Viola, Horváth Mónika, Bognár György
...Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GYKRC GTK) egységéről érkező előadók: Moses Amanor Padi és Benedek Andrea
...Pedagógiai Karának oktatói: Csordás Georgina, Emri Zsuzsa, Jávorszky Ferenc, Kecskeméti-Székely Katalin Zsuzsa, Koltay Tibor, Ládiné Szabó Tünde Julianna, Lívják Emília, Mező Ferenc, Szalay Krisztina, Szebeni Rita,
...Természettudományi Kara részéről: Apró Anna.
Szekcióvezetői feladatot is ellátott: Koltay Tibor és Mező Ferenc

 


< Vissza