Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Oklevélátadó ünnepség a gyöngyösi campuson

Utolsó módosítás: 2017. július 10.

Átvették diplomájukat az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának végzős hallgatói. Az ünnepségen 114-en kapták kézhez oklevelüket, igazolásukat.

Dr. Bujdosó Zoltán, a gyöngyösi campus főigazgatója, campusokért felelős rektorhelyettes köszöntötte az oklevélátadó ünnepség résztvevőit Gyöngyösön. A főigazgató búcsúbeszédjében elmondta: az Egyetem mindig visszavárja végzett hallgatóit, bármerre is sodorja őket az élet.

A rendezvényen számos díjat, elismerést és kitüntetést vehettek át oktatóink és hallgatóink.
Pro Academia Agriensi Juventutis díjat kapott Unghváry Tamás kereskedelem és marketing szakos, végzős, nappali tagozatos hallgatónk.

Hallgató a Tudományért díjban részesült Faragó Csaba és Fekete Csilla 3. évfolyamos gazdálkodás és menedzsment szakos, nappali tagozatos hallgató, valamint Gubacsi Franciska vidékfejlesztési agrármérnök mester szakos hallgató, aki kimagasló eredményeket ért el a tudományos munkában.

Hallgató a Hallgatóért díjat kapott Tóth Sándor III. évfolyamos szőlész-borász mérnök szakos hallgató, aki aktívan szerepet vállalt a hallgatói közösségi és szakmai életben.
Jubileumi kitüntetésben részesült Dr. Nagy-Kovács Erika az Eszterházy Károly Egyetem Üzleti Tudományok Intézetének főiskolai docense, aki 2017. júliusában töltötte 40 éves munkaviszonyát, valamint Tasi László, az Eszterházy Károly Egyetem Fleischmann Rudolf Kutatóintézetének munkatársa, aki szintén 2017. júliusában töltötte 30 éves munkaviszonyát.
Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata három évvel ezelőtt vándordíjat hozott létre, melyet minden évben a hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktató kapja meg. A 2016/2017-es tanévben a Hallgatói Önkormányzat a legkiválóbb oktatónak járó Aranykréta díját Dr. Novák Tamás egyetemi docensnek ítélte.

Az Eszterházy Károly Egyetem Agrártudományi és Vidékfejlesztési Karán mesterképzésben végzett hallgatókat okleveles vidékfejlesztő agrármérnökké, az alapképzésben és főiskolai képzésben végzett hallgatókat mérnökké és agrármérnökké, a felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatókat felsőfokú mérnök-asszisztenssé, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán mesterképzésben végzett hallgatókat okleveles közgazdásszá, az alapképzésben és főiskolai képzésben végzett hallgatókat közgazdásszá, gazdasági mérnökké, humánerőforrás menedzserré, gazdaságinformatikussá, a felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatókat felsőfokú közgazdász asszisztensé, felsőfokú gazdaságinformatikus asszisztensé fogadta. Az okleveleket Dr. Liptai Kálmán az egyetem rektora, Dr. Fodor László a Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar dékánhelyettese, Dr. Csáfor Hajnalka a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar dékánja és Dr. Bujdosó Zoltán, a campus főigazgatója adták át.

Fotók: Szántó György

Képgalériánkat az Egyetem Facebook-oldalán találják.


< Vissza