Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

OTDK: a díjazott hallgatókat köszöntötték

Utolsó módosítás: 2021. június 02.

A 35. OTDK-n az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói közül 35-en értek el dobogós helyezést, vagy tüntették ki munkájukat különdíjjal. Őket június 1-jén a Líceum Kápolnájában köszöntötték.

Az intézmény számára dicsőség és társadalmunk számára hasznos hallgatóink eredménye és sikere – erről szólt köszöntőjében az Eszterházy Károly Egyetem rektora, Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, aki elismerését fejezte ki előttük. Szavai szerint hallgatóink szorgalmasak és tehetségesek, arra kérte őket, folytassák a megkezdett jó munkát és az legyen a céljuk, hogy választott területükön géniusszá váljanak.

Dr. Verók Attila, az Intézményi Tudományos Diákköri Bizottságának elnöke elmondta: az Országos Tudományos Diákköri Konferencia világszerte kuriózumnak számít, s idén már hetven éves a mozgalom, melyet kétévente rendeznek meg. Mint elmondta, az elmúlt két évben négy alkalommal szervezett egyetemünk Tudományos Diákköri Konferenciát, végül pedig az OTDK 16 szekciójából 11-ben mérettették meg magukat hallgatóink.

A több mint száz hallgatóból 35-en értek el dobogós helyezést, vagy kaptak különdíjat. Őket és felkészítőjüket a keddi ünnepségen Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor és Dr. Juhász Tibor rektorhelyettes köszöntötte egy-egy oklevéllel és egy-egy üveg borral.

Első helyezést ért el a Fizika, Földtudományok és Matematika Szekcióban Virág Martin, a Humán Tudományi Szekcióban Samu Tünde, a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekcióban Szőllősi Tamás, valamint a Művészeti és Művészettudományi Szekcióban Bódi Brigitta és Kapronczai Nikolett.


Gratulálunk az OTDK-n résztvevő hallgatóinknak és további szép sikereket kívánunk!

A helyezések listáját az alábbiakban megtekinthetik


Szöveg: Berán-Juhász Henrietta
Fotók: Balogh Tibor 


< Vissza