Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sikeres volt az Eszterházy Cheer Tábor

Utolsó módosítás: 2019. augusztus 16.

Az EKE Cheerleaders először szervezett nyári tábort óvodás és iskolás korú gyerekeknek.

– Az egy hétig tartó táborban egésznapos edzéseken vezettük be a gyerekeket a cheerleading rejtelmeibe. A táborban 14-en vettek részt 5-16 éves korig – mesélte a csapatkapitány, Zaja Barbara.

Az edzések mellett játékkal, masni készítéssel és sok-sok mókával töltötték az időt. A pénteki napra egy záróműsorral készültek a szülőknek, hogy megmutassák, mit tanultak az eltelt egy hét alatt.

– A táborozók produkciója szuperül sikerült, nagyon sokat tanultak és fejlődtek. Hatalmas öröm és köszönet, amiért együtt tölthettük ezt a hetet – tette hozzá Barbara.

A csapattal dolgoznak azon, hogy évközben is legyen lehetősége a gyerekeknek részt venni cheerleading edzéseken. Két korosztályt is szeretnének indítani, heti 1-2 edzéssel.

– Jövőre is megszervezzük a tábort és reméljük, hogy szép számban fognak csatlakozni, hogy az Eszterházy színeiben űzzék ezt a sportágat és érjenek el sikereket – árulta el Zaja Barbara.

– Legközelebb a Gólyatáborban találkozhatnak velünk az elsőéves hallgatótársaink. Szeptember 7-én az egrieket vezetjük be a cheerleading rejtelmeibe a „Mozdulj! Válassz sportot Egerben!” rendezvényen, az Agria Parkban. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk – hangsúlyozta a csapatkapitány.

Fotók: Balogh Tibor


< Vissza