Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sok látogató, jó hangulat a nyílt napon

Utolsó módosítás: 2019. január 28.

Nyílt napot tartott a Sárospataki Comenius Campus január 24-én. Rendhagyó módon a Campus Hallgatói Önkormányzata (CC HÖK) szervezte meg és bonyolította le a rendezvényt.

Az érdeklődő vendégeket dr. Toma Kornélia intézetigazgató köszöntötte. Bartók Szilárd, a Campus Hallgatói Önkormányzatának elnöke mutatta be az egyetem képzési kínálatát, az ösztöndíjrendszert, a kollégiumi lehetőségeket. Hallgatótársai a sárospataki helyszínen elérhető felsőoktatási szakképzéseket és alapképzéseket ajánlották a vendégek figyelmébe. Váradi István a tanító, Tősér Sára az óvodapedagógus, Szalmás Alíz a csecsemő- és kisgyermek nevelő, a gyógypedagógus szakokról, Vaszily István a szőlész-borász mérnök felsőoktatási szakképzésről és szakról, valamint a turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzésról, Bajusz Bence a programozó informatikus felsőoktatási szakképzésről és alapszakról beszélt.

A bemutató után a campus földszinti kerengőjében elhelyezett pultok mögött várták a hallgatók az érdeklődőket, akiknek információs szóróanyagokat, egyetemi ajándéktárgyakat nyújtottak át, és teával kínálták őket. A campus rendezvényeiről és a hallgatói életről készült fotók vetítése és zene lejátszása tette még hangulatosabbá a rendezvényt. Aki megosztotta a HÖK Facebook-oldalát, ajándéktárgyat nyerhetett, például egyetemi logóval és felirattal ellátott kulcstartót, bögrét, tornazsákot, noteszfüzetet, tollat, hűtőmágnest, kitűzőt.

Thury Gáborné és Mokri Máté, a Tanulmányi Hivatal munkatársai a felvételivel kapcsolatos technikai és más hasznos információkkal segítették a tájékozódni érkező fiatalokat.

A campus oktatói közül dr. Bednarik László, Bobkóné Hajas Éva, Perlaki Attila, dr. Stóka György, dr. Toma Kornélia válaszolt az érdeklődők személyes kérdéseire. A hallgatók kíséretében az érdeklődők bejárhatták és megtekinthették a Campus területén található épületeket is.

Hír: Dr. Toma Kornélia
Fotó: Sasi Gábor


< Vissza