Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sokan szerették játszóházunkat a ponthúzáson

Utolsó módosítás: 2017. július 27.

Oktatók és hallgatói segítők összefogásával jelent meg az Eszterházy Károly Egyetem a budapesti, központi Pont Ott Partin.

Hagyományteremtő céllal idén először gyermekmegőrzőt, játszóházat is biztosítottak a szervezők. A standunk melletti zöld területet is kihasználva egy mozgásos részt, a sátorban pedig egy nagyszerű gyereksarkot alakítottak ki a csecsemő- és kisgyermeknevelő szak hallgatói, oktatói. Volt tollaslabda, kifestő, arcfestő, könyv, legó és pihe-puha babzsák is. A szervezőkkel közösen megállapítottuk, hogy a POP-ra érkező gyermekes családok 60%-a használta ki a lehetőséget, és gyerekenként legalább 1 órát eltöltöttek a legkisebbek is az „egyetemen".

A standnál nagy érdeklődás követte a pályaorientációs- és a logikai játékainkat, valamint számtalan leendő hallgatóval találkoztunk a ponthatár kihirdetése előtt, és már gólyákkal 20 óra után.

Sajnos napközben elkélt az esernyő és az esőkabát, estefele pedig pulóver, kabát is. Fedett helyen tartották meg a pódiumbeszélgetéseket, mely közül a legtöbben a hallgatók bevételiforrás-lehetőségeiről és a felvételi információkról szóló előadáson vettek részt.

A ponthúzás közeledtével megtelt a Rió Budapest, sok-sok boldog arcot láttunk az eredmények megjelenése után. Az eseményről készült képgalériánkat az Egyetem Facebook-oldalán találják.

2018-ban újra ott leszünk!


< Vissza