Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Summer Courses

Utolsó módosítás: 2019. augusztus 01.

A 60-hour intensive summer course called Hungarian as a Foreign Language will be launched by Eszterházy Károly University on August 5, 2019.

The two-week course will be held at Eger Campus and students can choose beginner or intermediate levels to learn Hungarian as a foreign language. With the help of professional tutors, participants can improve their language skills in a stimulating environment with a lot of up-to-date visuals and learning materials. It is of paramount importance to make students participate in out-of-class activities: cultural programmes and events will be available, all of them related to Hungary.

For further details, please contact:
Lindsey Cuen: lindsey.cuen@uni-eszterhazy.hu

Krisztina Király: kiraly.krisztina@uni-eszterhazy.hu

Az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campusán kéthetes, 60 órás magyar mint idegen nyelv képzést indítunk kezdő és haladó szinten 2019. augusztus 5-16-ig. A résztvevők a nyelvtanulást támogató környezetben, tapasztalt magyar mint idegen nyelv oktatók és korszerű segédanyagok segítségével sajátíthatják el vagy fejleszthetik a nyelvi készségeket. Mivel fontosnak érezzük, hogy a jelentkezők a tanórák keretein kívül is gyakorlhassák a magyar nyelvet, lehetőséget biztosítunk számukra egy-egy kihelyezett tanórán vagy kulturális programon való részvételre is.

Jelentkezési szándékával, kérdéseivel az alábbi kollégákhoz fordulhat:

Lindsey Cuen: lindsey.cuen@uni-eszterhazy.hu

Krisztina Király: kiraly.krisztina@uni-eszterhazy.hu


< Vissza