Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Születésnap - Forgó Sándort köszöntötték

Utolsó módosítás: 2017. június 20.

65. születésnapja alkalmából köszöntötték kollégái, barátai dr. habil Forgó Sándor főiskolai tanárt, az Oktatás- és Kommunikációtechnológia Tanszék leköszönő vezetőjét.

Az ünnepelthez elsőként dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona mb. oktatási, képzésfejlesztési és tanulmányi ügyekért felelős rektorhelyettes intézte köszöntő szavait. Beszédében kiemelte: Forgó Sándor egy sokak által szeretett és tisztelt kolléga, a szakma is elismeréssel adóz előtte. Olyan munkatárs, aki évtizedek óta önzetlenül, fáradhatatlanul dolgozik, és általa mi is gazdagabbak lehetünk lelkileg, szellemileg egyaránt – tette hozzá.


Dr. Hauser Zoltán, az Eszterházy Károly Egyetem korábbi rektora baráti köszöntőjében arról beszélt: az ezredforduló idején létrejövő intézet vezetését annak idején ő úgy vállalta el, ha az ügyvezető-tanszékvezető valójában Forgó Sándor lesz, így igazából nem 2009-től, hanem a kezdetektől tekinti Forgó Sándort tanszékvezetőnek.
Dr. Kis-Tóth Lajos az együtt töltött 36 évet köszönte meg az ünnepeltnek. Mint mondta, annak idején példaértékű volt az, ahogy egymást segítették a tudományos pályán való előrehaladásban, és ez példa lehet a mai fiatalok számára is.


Forgó Sándor 1979 óta oktat az Eszterházy Károly Egyetemen. Megköszönve az ünneplést úgy fogalmazott: sokat jelent számára, hogy az itt dolgozhat, és a későbbiekben is arra fog törekedni, hogy munkájával továbbépüljön a tanszék, az intézet. Boldoggá teszi az, hogy ilyen kollégákkal tudott és tud együtt dolgozni, és az, hogy közöttük meg tudja magát valósítani.


A kollégák az ünnepi szavak és a gratulációk mellett ajándékokkal kedveskedtek az ünnepeltnek.

Fotó: Dr. Parázsó Lenke


< Vissza