Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Szurkoljunk együtt!

Utolsó módosítás: 2017. május 18.

Történelmi mérkőzésre készül pénteken 18 órától Balmazújvárosban az Eger SBS Eszterházy. A Ligakupa döntője kiemelt esemény a kézilabdás közösség életében, amit a klubvezetés igyekszik igazán emlékezetessé tenni. Élő közvetítés a körcsarnokban, batyusbuli, zene, tánc vár mindenkit a kézilabdázókkal közösen.

A Líceum Televízió élő közvetítésének köszönhetően azok a szurkolók sem maradnak le az egyesület történelmének egyik legjelentősebb mérkőzésről, akik nem tudnak a helyszínen drukkolni Radoslav Antléknak. A Ligakupa döntőjének balmazújvárosi visszavágójára tizenkét gólos előnnyel utazik az Eger SBS Eszterházy, bízva abban, hogy hazahozzuk az első alkalommal gazdára találó serleget. A Kemény Ferenc Sportcsarnok már 17.30-tól megnyitja kapuit a szurkolók előtt, akiknek egy batyusbuli keretein belül asztalokat, székeket biztosítva, nagyméretű LED-falon élőben követhetik figyelemmel a hajdúsági eseményeket. A családias légkör erősítéséhez örömmel fogadunk minden ropogtatni valót, házi süteményt vagy innivalót. Az egész estés – igény szerint akár éjszakába nyúló – program azonban a meccsnézéssel még nem ér véget, a játékosok ugyanis a mérkőzést követően azonnal elindulnak vissza Egerbe, hogy a Körcsarnokban csatlakozzanak az itthon maradt szurkolókhoz. Amíg megérkeznek a fiúk és az őket idegenbe elkísérő szurkolók, addig a Körcsarnokban köteletlen buli, videók, tánc, nyitva tartó büfé várja az itthon szurkolókat.

Mivel a klub életében hasonló eseményre még nem akadt példa, arra kérünk benneteket, hogy az Eger SBS Eszterházy Facebook-oldalán a poszt alatt hozzászólásban jelezzétek, hogy tudtok-e jönni, megvárjátok-e a tervek szerint 22 óra körül megérkező csapatot, és esetleg írjátok meg azt is, mivel készültök a batyuba?
Köszönjük!

 


< Vissza