Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Tanévzáró díszünnepély a sárospataki campuson

Utolsó módosítás: 2019. július 09.

A Sárospataki Comenius Campuson július 6-án zárták a 2018/19. évi tanévet, s átadták a végzett hallgatóknak diplomájukat és a díszokleveleket is a jubiláló pedagógusoknak.

A júniusi vizsgaidőszakban összesen 118 hallgató fejezte be sikeresen tanulmányait – közülük 71 hallgató vette át diplomáját, vagy a végzettségét tanúsító dokumentumot a díszünnepélyen.

A negyvenhárom jubiláló pedagógus közül a díszoklevelet tizenöten tudták személyesen átvenni.

 

Az ünnepségen oktatói és hallgatói díjakat, jutalmakat is átadtak. A Pedagógiai Kar Somos Lajos Díját Livják Emília mesteroktató kapta, míg a Sárospataki Pedagógusképzésért Díjat Dr. Toma Kornélia főiskolai docens vehette át.

A Magyar Comenius Társaság elismerő oklevelét és a társaság könyvsorozatának három kötetét Krakovszky Regina frissdiplomás tanító kapta, a Kiss Sándor Alapítvány elismerő oklevelét, pénzjutalmát és „Kiválósági díját" Béres Andrea frissdiplomás óvodapedagógus érdemelte ki.

A Ködöböcz József Alapítvány elismerő oklevelének és pénzjutalmának díjazottja ebben a tanévben Szendreiné Asztalos Márta frissdiplomás óvodapedagógus lett, míg Tamás Erzsébet gyémántdiplomás tanítónő pénzadományát az idén Danyi Regina és Molnár Brigitta frissdiplomás tanítók vehették át.

A Rózsa Borka Alapítvány könyvjutalmát és elismerő oklevelét Gulybán Csilla végzős óvodapedagógus kapta, aki a campust képviselte az alapítvány által szervezett országos versenyen.

A kitüntetett oktatóknak, díjazott hallgatóknak gratulálunk!

Hír: SCC Főigazgatói Hivatal
Fotó: Szántó György

A díszünnepségről készült felvétel itt tekinthető meg:


< Vissza