Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Új résszel jelentkezik az Élménysuli

Utolsó módosítás: 2020. május 11.

A Komplex Alapprogram szakmai stábja azonnal reagálva a kialakult helyzetre, távoktatás formájában kívánja akkreditáltatni képzéseit azért, hogy azok egésze digitális formában teljesíthető legyen a pedagógusok számára. Az Élménysuli legújabb részében emellett szó esik a Mérés Értékelés Minőségügyi munkacsoport által végzett felmérések eredményeiről is.

Komplex Alapprogram – online képzések

Online folytatódnak a Komplex Alapprogram szakmai képzései, melyek elvégzésével a pedagógusok elsajátíthatják a program legfontosabb alapelveit. Az Országos Pedagógusképző- és Továbbképző Központ reagálva a kialakult helyzetre digitális platformokra helyezte át a szükséges ismeretek átadásának lehetőségét. Hollóné Bódi Katalin, a központ igazgatója beszélt a fejlesztésekről. A cikk a Komplex Alapprogram oldalán olvasható.


Mérés-értékelés a Komplex Alapprogramban

A Komplex Alapprogram elsődleges célja a korai iskolaelhagyás megelőzése. A képzéseken több száz iskola pedagógusai vettek részt eddig az Eszterházy Károly Egyetem szervezésében. A program Mérés – Értékelés munkacsoportja folyamatosan monitorozza a Komplex Alapprogram iskolai beválását. A munkacsoport munkájáról Valkóné Révai Renáta kérdezte Dr. Török Balázs munkacsoport vezetőt. A teljes cikket megtalálják a Komplex Alapprogram oldalán.


Az Élménysuli legújabb része itt megtekinthető:

 


< Vissza