Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Újra Akkreditált Kiváló Tehetségpont a Gyakorlóiskola

Utolsó módosítás: 2019. április 10.

További három évre nyerte el az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolája a minősítést.

A Gyakorlóiskola 2015 őszén kapta meg először a fenti minősítést. Az akkreditációs eljárást 3 évenként meg kell ismételni, ez idén 2019 februárjában volt esedékes. A munka eredményes volt, így újabb 3 évre elnyerték a megtisztelő Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet. Az oklevelet a Gyakorlóiskola 2019. március 23-án, a Kárpát-medencei Tehetségnapon vehette át.

Polonkai Mária, a Matehetsz alelnöke beszámolt a Tehetségpontok akkreditációs minősítéséről. Hangsúlyozta, hogy a hálózati minőségbiztosítást jelentő akkreditációs folyamat szakmai színvonala emelkedett: a szigorúbb szabályok eredményeként idén 193 tehetségpontot akkreditáltak, 29 kapott akkreditált, 164 pedig kiválóan akkreditált besorolást.

A Matehetsz tehetségtérképének aktuális felépítéséről Bajor Péter a jelenlévőknek elmondta, és vetített képekkel is illusztrálta, hogy a honlap térképes adatbázisába a korábbi adatok mellé már felkerültek a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek, valamint pedagógiai szakszolgálatok adatai is, ezzel egyre teljesebb adatbázis áll a szakemberek, családok rendelkezésére.

Az eseményről részletes beszámoló ITT olvasható.

Gratulálunk a Gyakorlóiskolának a cím elnyeréséhez!


< Vissza