Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Városmarketing Gyémánt Díjak a sikeres programokért

Utolsó módosítás: 2018. június 22.

Sajtótájékoztatón jelentette be Antal Anett, a Média Eger Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője, hogy a Magyar Marketing Szövetség három egri rendezvény megvalósítását is Városmarketing Gyémánt Díjjal tüntetette ki.

A város polgármestere, Habis László a tájékoztatón úgy fogalmazott: az ezer esztendőn át csiszolgatott gyémántot, vagyis Eger örökségét kötelesség őrizni és gazdagítani, hasznosítani a város polgárai számára. Köszönetet mondott mindazoknak, akik ehhez a munkához hozzájárulnak. Az Egri Tavaszi Fesztivált, a Szépasszonyvölgy Weekend-et, valamint az Eger Adventet is díjazta a Marketing Szövetség.
Köszönetét fejezte ki a szervezeteknek és a támogató magánszemélyeknek Antal Anett is, a Média Eger Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki szerint a siker titka a szervezetek összefogásában rejlik. Hangsúlyozta: a segítők nélkül minden elképzelés csupán ötlet maradna. Kiderült az is, rendezvényeiket, így az Eger Adventet már nem csak az országon belül, hanem a határokon túl is szeretnék népszerűsíteni.

Az előttünk álló nyári időszakról sem feledkeztek meg: közös márkát alkotva hirdetik az Egri Nyár 2018 programjait immár egy kiadványfüzetben is. Az Egri Tavaszi Fesztivál mintájára megálmodott nyári programsorozat három hónap alatt több mint száz programot kínál a helyieknek és a turistáknak.

A tájékoztató zárásaként emléklapokat adtak át azoknak a jelen lévő szervezeteknek, intézményeknek, akik támogató segítségükkel, programjaikkal sikeressé teszik a rendezvénysorozatokat. Az Eszterházy Károly Egyetem nevében dr. Juhász Tibor rektorhelyettes vette át az emléklapot. Az egyetem koncertekkel, kiállításokkal járult hozzá az Egri Tavaszi Fesztivál sikeréhez.

Fotók: Szántó György


< Vissza