Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia Egerben

Utolsó módosítás: 2017. április 11.

Az Eszterházy Károly Egyetem Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpontjának szervezésében tizennyolcadik alkalommal rendezik meg az egri Szőlészeti és Borászati Konferenciát

Az országos konferencia kiemelt célja, hogy lehetőséget biztosítson a szőlőbor ágazatot érintő legújabb kutatási eredmények megismerésére és teret adjon a szakmát érintő széles körű kommunikációnak.

A 2017. április 5–7. között megrendezésre kerülő konferencia színvonalát neves külföldi előadók emelik, továbbá borkóstolók és mesterkurzus is színesítik a szakmai programok palettáját. A háromnapos rendezvény során a résztvevők előadásokat hallhatnak a szőlő tőkebetegségeivel, a szőlő aranyszínű sárgaság fitoplazma betegséggel, további szőlészeti-borászati kutatásokkal és aktuális tudománypolitikai kérdésekkel kapcsolatban.

A rendezvényhez kapcsolódik az európai szőlészeti-borászati kutatási együttműködést reprezentáló WINETWORK konferencia, illetve az Egerben kialakítandó Szőlő-bor Kiválósági Központ projektnyitó eseménye.

A rendezvény a korábbi évek során igen sikeresnek bizonyult, ami által az egri Szőlészeti és Borászati Konferencia a szőlő bor ágazat egyik legnagyobb volumenű és legszélesebb körű érdeklődésre számot tartó rendezvénye.

Részletek és regisztrációs felület: www.szoloborkonferencia.uni-eszterhazy.hu 


< Vissza