Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

XX. Szőlészeti és Borászati Konferencia

Utolsó módosítás: 2019. február 15.

Borvidéki összefogás, ültetvénymenedzsment, vállalkozásfejlesztés, borászati technológia: többek között ezek lesznek a fő témái annak a február 13-tól 15-ig tartó Szőlészeti és Borászati Konferenciának Egerben, melyet huszadik alkalommal szerveznek meg.

„A magyar szőlő-bor ágazat jövője, a szőlészetek és borászatok fejlődési igényén túl, az oktatás és kutatás szerepvállalásának mértékétől és hatékonyságától függ" – olvasható a rendezvény weboldalán.

 

>>>A konferencia weboldala: http://szoloborkonferencia.uni-eszterhazy.hu/<<<

 

A háromnapos konferencián - melynek témáit idén is a minőségi fejlődést szolgáló legfontosabb témák köré szervezik -, bemutatják egyebek mellett az Egerben épülő Szőlő-bor Kutatás-fejlesztési Kiválósági Központ eddigi tudományos munkájának eredményeit is. A résztvevők az őket leginkább foglalkoztató kérdések és problémák megismerésén túl aktívan részt vehetnek ezek megvitatásában is.

Az előadók sorában ott lesz Caroline Gilby, Master of Wine, Monika Bielka-Vescovi lengyel borpiaci szakértő, Dominique Valentin, a Dijon-i Szőlészeti Borászati Egyetem professzora, illetve számos neves magyar, valamint külföldi előadó.
A huszadik alkalommal meg rendezett, jubileumi konferencia programtervezetét itt találja.

A XX. Szőlészeti és Borászati Konferencián a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület az alábbi  linken található: http://szoloborkonferencia.uni-eszterhazy.hu/index.php?d=1101.

A konferencia Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/285213345476315/

 


< Vissza