Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

KoMeTI tagok

Utolsó módosítás: 2019. február 28.

Bemutatjuk a KoMeTI önkénteseit, ők várnak Téged a programok során!

 

Bonta Gabriella vagyok, jelenleg másodéves tanító szakos hallgató. Ebben a félévben csatlakoztam a KoMeTI-hez, mert úgy gondolom, hogy ez a szervezet lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbálhassam és fejleszthessem magam a programszervezés és csoportvezetés területén. Ezt egy sokszínű, kreatív, együttműködő közösségben tehetem, ahol minden nap tanulhatok valamit a társaimtól.
   

Czene Anita vagyok, harmadéves emberi erőforrások szakos hallgató. Azért csatlakoztam a KoMeTi-hez, mert szerettem volna magam kipróbálni a szervezet keretein belül. Valamint esélyt láttam arra, hogy egy remek közösséghez csatlakozzak és megtapasztaljam milyen egy fiatalos lendületes csapatban dolgozni, mindezek mellett új embereket ismerjek meg. Az önkénteskedésemmel azt szeretném elérni, hogy új tapasztalatokat nyerjek, amiket a későbbiekben majd felhasználhatok a munka világában. Illetve hozzájáruljak ahhoz, hogy a hallgatói élet színesebbé váljon az egyetemen.
   

Csurgó Petra vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató. Idén csatlakoztam a KoMeTI-hez azért, mert ez a szervezet lehetőséget nyújt számomra, hogy szakmai gyakorlatot szerezzek, hogy hallgató társaimat megismerjem és tudjak nyújtani számukra valami pluszt. Mellesleg a KoMeTI nem csak egy szervezet, hanem egy baráti közösség, egy kis család.
 

Hajdu Barbara vagyok, harmad éves szociálpedagógia szakos hallgató. Ez a harmadik évem a KoMeTI önkénteseként. A szervezetbe való jelentkezésemet több tényező is meghatározta. Elsősorban az, hogy az itt végzett önkéntes munkám beleszámítják az összefüggő terepgyakorlatomba, a másik oka, és több év után úgy gondolom, hogy a legfontosabb, hogy az itt szerzett szakmai tudást, tapasztalatokat az órák keretén belül, a padban ülve nem kapom meg, viszont a szervezet tagjaként teli zsákot kapok a diplomám mellé. A szervezet lehetőséget ad olyan többletek megszerzésére melyeket nem csak a munkásságom során, hanem az életem több területén is hasznosítani tudok. A KoMeTI számomra az a hely az egyetemen belül, ahol szárnyakat adhatok ötleteimnek, ahol egy erős szakmai tudással rendelkező csapat része vagyok, ahol olyan visszajelzéseket kapok és adhatok, melyekkel saját magam és társaim útját és céljait is előre lendíthetem. Számomra fontos alapvető értékek a bizalom, a felelősségtudat, az őszinteség. Ezek azok, melyek a csapatunk munkáját összefogják és lehetővé teszik, hogy közösen, egymásra támaszkodva színesítsük a hallgatók életét, miközben a háttérben egymás képességeit, szakmaiságát erősítjük.
 


Hevesi Gréta vagyok, harmadéves szociálpedagógia szakos hallgató. Az első évem második felében csatlakoztam a KoMeTI-hez, annak a reményében, hogy szakmai tudást, és gyakorlati tapasztalatot szerezzek. Az évek során úgy érzem ez sikerült, sokat fejlődtem programszervezésben, magabiztosabb lettem és sok új emberrel ismerkedtem meg, mindezt egy nagyon jó hangulatú közösségben tehettem meg. Nem bántam meg, hogy KoMeTI-s lettem, és sajnálom, hogy ez az utolsó évem a szervezetben, de ezt az időt is szeretném kihasználni, hogy még több pozitív élményben legyen részem.
 

Kis Luca vagyok, másodéves magyar-angol szakos tanár-hallgató. Nagyon hiszek abban, hogy a megfelelő erők és impulzusok szinte bármit ki tudnak hozni az emberből. Én azért csatlakoztam a szervezethez, hogy a munkámmal olyan pillanatok létrejöttéhez járulhassak hozzá, amelyek megszólítják, összehozzák, felszabadítják vagy éppen rádöbbentik valamire a hallgatókat, Titeket. Bízom benne, hogy ugyanannyira szívesen fogtok eljárni a programjainkra, mint amilyen szívesen mi szervezzük Nektek!
 

Kiss Patrícia vagyok, harmad éves szociálpedagógia szakos hallgató, 2017-ben csatlakoztam a KoMeTI-hez. Ez a szervezet lehetőséget ad arra, hogy új embereket ismerjek meg és gyakorlatot szerezzek a programszervezésben és a csoportvezetésben, Mindezt egy jó hangulatú és együttműködő közösségben tehetem.
 

Kun Dorottya vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató, idén csatlakoztam a KoMeTI-hez. Az egész szervezetről a gólyatáborban hallottam, azért csatlakoztam, mert szerintem ez egy nagyon jó lehetőséget nyújt arra, hogy gyakorlottabb legyek a jövőben abban a szakmában, amivel foglalkozni szeretnék. A szervezet és a programok tele vannak kreativitással és nagyon jó érzés egy olyan csapathoz tartozni, ahol tudod, hogy nem lógsz ki a sorból. Mindenki egy külön egyéniség, mégis együtt alkotunk egy egészet. Hatalmas előnynek tartom a KoMeTI-ben való önkéntességet, fejlődhetsz szakmailag, emberileg, barátokra találhatsz, megismerhetsz új embereket és általuk jobban megismerheted önmagad is.
 
Lukács Noémi vagyok harmadéves szociálpedagógus hallgató. Első éves hallgatóként jelentkeztem a szervezethez, hiszen úgy gondoltam, hogy az elméleti tudásom mellett gyarapítanom kell a gyakorlati tudásomat is. Tapasztalataim alapján az egyik legjobb döntés volt csatlakozni a szervezethez az egyetemi éveim alatt, hiszen azóta rengeteg út nyílt meg előttem, hogy hogyan is lehetek a későbbiek során jó szakember.
 
Szegedi Enikő vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató. Azért csatlakoztam a KoMeTI-hez, mert mindig is szerettem volna egy jókedvvel teli, segítő, támogató közösséghez tartozni és ez a vágyam itt teljesült. Célom, hogy minél több ötlettel hozzájárulhassak a programokhoz és, hogy szakmailag fejlődjek, sok tapasztalatot gyűjtsek illetve gyakorlatban is tudjam hasznosítani az órákon elsajátított tudást.
 
Sziasztok! Szentmiklósi Viola vagyok, első éves szociálpedagógus hallgató. Azért csatlakoztam a KoMeTI-hez, hogy jobban megismerjem a szervezet működését, szakmai tapasztalatot szerezzek, és hogy egy elszánt, mindenre kész, és jó csapat tagja lehessek.
 
Tripsánszki Piroska vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató, valamint új tagja a KoMeTI csapatának. Úgy gondolom, hogy a szervezet tagjaként remek lehetőséget kaptam arra, hogy gyakorlatot szerezzek, új kapcsolatokat építhessek és nem utolsó sorban fejlesszem kreativitásom. Boldog vagyok, hogy egy ilyen remek kis csapat részese lehetek, és közösen színesíthetjük az általunk szervezett programokkal az egyetemi diákéveiket.

< Vissza