Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Szakma, gyakorlat, biztos alapok

Utolsó módosítás: 2020. december 08.

Szeretnél az elméleti tudás mellett szakmai tapasztalatot is szerezni? Akkor válaszd a duális képzési formát az Eszterházy Károly Egyetemen! Mutatjuk, milyen szakok közül választhatsz, s mennyi előnnyel jár, ha ezt a képzési formát választod!

Az Eszterházy Károly Egyetemen szőlész-borász mérnöki, programtervező informatikus, gazdaságinformatikus, turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és környezettan alapszakokon valamint geográfus mesterszakon választható a duális képzési forma. Intézményünk mintegy 30 neves vállalattal áll kapcsolatban, melyeknél szakemberektől tanulhatod meg választott szakmád gyakorlati alapjait.

Tarts velünk, fedezd fel, milyen előnyökkel jár ez a képzési forma!

Kezdjük a legfontosabbal, vagyis, hogy a diploma megszerzését követően már legalább három éves szakmai gyakorlattal léphetsz ki a munkaerőpiacra! Duális hallgatóként hallgatói jogviszonnyal és hallgatói munkaviszonnyal is rendelkezel. Tanulmányaid kezdetétől munkaviszonyban állsz a gyakorlati helyeddel és a teljes képzési időre – így az oktatási időszakra is – hallgatói munkabért kaphatsz, ami havonta legalább a minimálbér 65 százaléka! Így ha tanulmányaid, esetleg lakhatásodat finanszíroznod kellene, már nem kell külön munkát vállalnod, hanem választott szakmádban szerezhetsz gyakorlatot!

Mivel gazdagodsz még, ha az Eszterházy Károly Egyetem duális képzései közül választasz?

Már tanulmányaid alatt megszerezheted a munkaerőpiac által elvárt készségeket! Gyakorlottabb leszel a problémák feltárásában és megoldásában, vezetési készségeket szerezhetsz, fejlesztheted kommunikációs képességed, projektirányításban és üzemeltetésben is gyakorlatot szerezhetsz! Versenyképes munkavállalóként azonnal – több hónapos vagy akár több éves betanulási idő nélkül – képes leszel teljes értékű munkát végezni.

Alapozd meg a jövődet az Eszterházy Károly Egyetemen és egy általad választott vállalatnál!

Nálunk turisztikai, gazdálkodási, informatikai, agrár, valamint természettudományi területen egyaránt találsz duális szakokat!

Hogyan teszi összeegyeztethetővé egyetemünk a partnercégekkel a képzést?

Amikor intézményünk szerződést köt egy partnercéggel, megállapodik a tanév rendjében, illetve, hogy az intézmény, valamint a vállalat mikor, hogyan vesz részt a feladatokban, hol mennyi időt kell töltenie a hallgatónak, illetve, hogy az előre eltervezett rend mennyire rugalmas. Az egyetemen évente átlagosan 26 hetet, a vállalatnál 22 hetet tölthetsz és 4 hét szabadság is jár neked!

Duális képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseiddel keresd Szilágyi Anitát, a duális iroda vezetőjét!

E-mail: szilagyi.anita@uni-eszterhazy.hu
Telefon: 0636520400/4324


 Válaszd te is az Eszterházy Károly Egyetem duális képzéseit!

Szeretettel várunk online nyílt napunkon december 15-én!

Kövess minket közösségi felületeinken is!

 

A cikk az EFOP-3.5.1-16-2017-00011 azonosítószámú, „Duális és gyakorlatorientált képzések fejlesztése az Eszterházy Károly Egyetemen” projektnek köszönhetően valósult meg.

 


< Vissza